Головна Новини Суспільство події Жах у Закарпатті: батьки роками ґвалтували доньку з 7-річного віку та знімали все на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Жах у Закарпатті: батьки роками ґвалтували доньку з 7-річного віку та знімали все на відео

Подружжя неодноразово ґвалтувало свою дочку на Закарпатті

30 березня 2023, 22:50 comments6727
Поділіться публікацією:

На тлі резонансного  криміналу   про  групове зґвалтування підлітками 14-річної дівчинки в Закарпатському регіоні вже  відомо про іншу шокуючу історію  сексуальної  наруги над дітьми, що мала місце  в цій області. Мова йде про чоловіка з дружиною,  що багато часу ґвалтували свою доньку, знімаючи це на мобільний телефон. Про це інформує  представник ЗМІ  і блогер Віталій Глагола у власному  Telegram.

Жах у Закарпатті: батьки роками ґвалтували доньку з 7-річного віку та знімали все на відео

Як він стверджує, подружжя – мати 12-річної дівчинки та її вітчим — були затримані  та  тепер знаходяться  під арештом. Мешканців Закарпаття, що підозрюються в важкому злочині,  затримано у порядку ст. 208 КК України. За фактами  порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 –зґвалтування.

"Приголомшливі випадки мали місце в селі Калини Тячівського району. Про них стало відомо від потерпілої дівчинки, яка звернулася до правоохоронців напередодні, 29 березня", — повідомив журналіст.

Зі слів постраждалої, вітчим неодноразово  вчиняв над нею сексуальне насильство, починаючи з липня 2021 року. Дитина зважилась розкрити це,  як дізналась  про "резонансну історію з несправедливим рішенням суду в "Верхньоворітському зґвалтуванні".

При цьому, з'ясувалось, що мати  дитини примушувала її вступати в статеві контакти з нею та вітчимом.

В будинку, де мешкали  пара педофілів, правоохоронці знайшли докази того, що сам процес  зґвалтування своєї доньки вони відзнімали на камеру.

За висновком судово-медичного експерта в  постраждалої  виявлено численні розриви жіночої пліви.

З'ясувалось, що дівчинку  піддали сексуальному насильству  з 7-річного віку.

Перший раз це було, коли дитина поверталась разом із  нерідним батьком додому з гостей — тоді педофіл ґвалтував її пальцями.

"Також відомо про випадок, коли той же вітчим, перебуваючи на заробітках, виходив по відеозв'язку до дружини та змушував почергово "задовольняти себе пальцями" її та неповнолітню потерпілу", — пише блогер.

Глагола ще повідомив, що узгоджуючи  затримання представники поліції  "зіштовхнулися з незрозумілою позицією прокурора", який сумнівався в тому,  що файли справжні та в причетності подружньої пари  до скоєння тяжкого злочину стосовно дитини.

Зараз потерпіла дитина  знаходиться під опікою соціальних працівників.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Закарпатті троє неповнолітніх хлопців напали та зґвалтували 14-річну дівчину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/VGlagola/7981
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини