Головна Новини Суспільство події На Закарпатті троє неповнолітніх хлопців напали та зґвалтували 14-річну дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті троє неповнолітніх хлопців напали та зґвалтували 14-річну дівчину

Співробітники поліції Закарпаття оперативно встановили групу неповнолітніх хлопців, які причетні до зґвалтування 14-річної дівчини

15 вересня 2021, 20:06 comments1134
Поділіться публікацією:

Нечуваний злочин мав місце в одному з населених пунктів Закарпаття. Там троє підлітків вчинили групове сексуальне насильство над своєю ровесницею. Про це інформує пресслужба Нацполіції  Закарпаття.

На Закарпатті троє неповнолітніх хлопців напали та зґвалтували 14-річну дівчину

Поліція відразу встановила фігурантів зґвалтування (фото з відкритих джерел)

За інформацією правоохоронців,  про цей злочин розповіла родичка юнки. Саме вона сказала, що її неповнолітня онучка зазнала сексуального насильства від  трьох місцевих парубків. Злочин мав місце на свято Незалежності – 24 серпня.

Поліціянти оперативно прореагували на це повідомлення. Вони знайшли малолітніх гвалтівників. Що важливо, що двом з них виповнилось  тільки 15 років, ще одному – 14 років.Життя тільки розпочалося, а вже потрібно  нести  відповідальність за скоєний важкий злочин. Поліціянти ознайомили  їх з підозрою про групове сексуальне насильство над дівчиною, якій ще не виповнилось 18 років.

Слідство в  кримінальному провадженні здійснюється за ч. ст. 152 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає  суворе покарання — 12 років позбавлення волі.  Важливо, що правоохоронці клопотатимуть в судовій установі про те, аби юні зловмисники  безальтернативно  перебували в СІЗО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Закарпатті підлітки розстріляли співробітників фірми. Відомо, що в цех по переробці сільськогосподарської продукції зайшли двоє хлопців, які влаштували конфлікт зі співробітниками фірми. Словесна перепалка закінчилася стріляниною. За інформацією поліції, з різними пораненнями швидка відвезла трьох чоловіків. Стрілки ж з місця події зникли, проте незабаром їх вдалося затримати. Стріляли 16-ти і 18-річний місцеві жителі з травматичної зброї.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини