Головна Новини Суспільство події "Згвалтували жінку і 16-річну дівчину": СБУ перехопила розмову російського окупанта
commentss НОВИНИ Всі новини

"Згвалтували жінку і 16-річну дівчину": СБУ перехопила розмову російського окупанта

"«Одна з найсильніших армій світу» виявилася зборищем мародерів та ґвалтівників", - СБУ

26 березня 2022, 15:50 comments2628
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

"Згвалтували жінку і 16-річну дівчину": СБУ перехопила розмову російського окупанта

Російські окупанти зґвалтували жінку та дівчину. Фото з відкритих джерел

Російські окупанти розповідають по телефону своїм близьким про звірства, які їхні товариші по службі творять на території України. Так, стало відомо про ще два випадки зґвалтування. Запис перехопленої телефонної розмови опублікували у прес-службі СБУ.

Загарбник розповів своїй співрозмовниці про те, що російські військові зґвалтували жінку та 16-річну дівчину в одній із деревень в Україні, проте, в якій конкретно, не уточнив. Сам окупант зізнається по телефону, що вважає, що ґвалтівників треба розстрілювати.

"У сусідньому селі пацани контузію зловили, або я не знаю що. Просто пішли та згвалтували дорослу жінку та 16-річну дівчину. Їх просто взяти і розстріляти треба", — сказав окупант.

У СБУ вкотре наголосили, що за всі злочини, скоєні на території нашої країни, на російських загарбників чекатимуть покарання.

"Наші захисники зроблять усе можливе, щоб кожен рашист отримав його вчасно та в повному обсязі. Бо такі звірства ми не пробачаємо!", — йдеться у повідомленні Служби безпеки України.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Путінський режим може надіслати терміновиків на війну в Україну. Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович звернувся до російських матерів.

Також портал "Коментарі" інформував про те, скільки військових і техніки РФ втратила за 31 день війни в Україні. У Генштабі озвучили втрати окупантів на ранок 26 березня.

Сайт "Коментарі" писав про те, що експерти розповіли, у чому важливість для України візиту президента США Джо Байдена до Польщі. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини