Головна Новини Суспільство події Згорілий «Епіцентр» на Миколаївщині не був введений в експлуатацію - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Згорілий «Епіцентр» на Миколаївщині не був введений в експлуатацію - нардеп

Виявилося, що «Епіцентр» підпал 37-річний чоловік

7 лютого 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Будівля "Епіцентру" в Миколаївській області, в якому спалахнула серйозна пожежа, як виявилося, не була введена в експлуатацію. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народний депутат від "Слуги народу" Олена Шуляк.

Згорілий «Епіцентр» на Миколаївщині не був введений в експлуатацію - нардеп

Пожежа в "Епіцентрі" / фото: соціальні мережі

"Магазин на Миколаївщині, який днями горів (і де постраждали люди) мав дуже багато порушень в контексті будівництва, і не був введений в експлуатацію (навіть після 2-х звернень). Попри порушення згаданого "Епіцентру", ні ДАБІ, ні ДСНС не мали жодного зауваження до їх протипожежної системи", — написала політик.

Тобто, знаючи про те, що приміщення цього торгового центру офіційно використовувати не можна — його відкрили й тим самим піддали працівників і покупців небезпеці.

Олена Шуляк зазначила, що зараз також перевіряється інформація про те, що на наступний день після пожежі, ДАБІ "дивом" ввела в експлуатацію 20 торгових центрів "Епіцентр".

За словами нардепа, в ДАБІ цю інформацію спростовують і запевняють, що порушень немає і це збіг. Але з огляду на, що такий "збіг" не в вперше, Олена Шуляк підкреслила, що ініціювала створення робочої групи, яка підготує законопроект про серйозну відповідальність працівників держструктур за недбалість, корупцію, перевищення повноваження, які несуть небезпеку для здоров'я і життя людей.

Згорілий «Епіцентр» на Миколаївщині не був введений в експлуатацію - нардеп - фото 2
Згорілий «Епіцентр» на Миколаївщині не був введений в експлуатацію - нардеп - фото 3
Згорілий «Епіцентр» на Миколаївщині не був введений в експлуатацію - нардеп - фото 4
Згорілий «Епіцентр» на Миколаївщині не був введений в експлуатацію - нардеп - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що причиною пожежі "Епіцентру" в Миколаївській області став підпал. 37-річний чоловік зайшов до відділу з легкозаймистими товарами та розлив там займисту рідину. Потім він підпалив будівлю і спробував втекти, але був затриманий співробітниками поліції. Суд відправив палія на два місяці під варту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

стас

8 лютого 2021, 11:28

в Штатах Гереги уже сидели бы на параше и ни какие бабки не помогли бы.уклонение от налогов лет на 20 минимум получили бы

ти хто

7 лютого 2021, 22:51

Чому б не штрафанути прямих господарів-олігархів за незаконне введення в експлуатацію???..... Там багато можна знайти порушень.

Огонь

7 лютого 2021, 22:22

Они не вводят в эксплуатацию, дабы не платить налог на недвижимость. Твари.


Новини