Головна Новини Суспільство події Зеленський відреагував на скандал з вилученням приладів у військових частинах слідчими ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на скандал з вилученням приладів у військових частинах слідчими ДБР

Президент України вже дав завдання правоохоронцям розібратися в тому, що трапилося

3 липня 2020, 19:41 comments2035
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський висловив стурбованість з приводу ситуації, що склалася. Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

Зеленський відреагував на скандал з вилученням приладів у військових частинах слідчими ДБР

"Керівництво Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань має розібратися в ситуації. Я чекаю від них відповідну правову оцінку діям їх співробітників. Ми повинні вжити заходів, щоб мінімізувати наслідки для військових. Не переживайте, дану ситуацію я беру під свій контроль", — заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у четвер, 2 липня з'явилася інформація, що слідчі ДБР вилучають під час обшуком військову техніку. А це ставить під загрозу бойову готовність даних частин. Мова йде про протиповітряну оборону українських земель.

Міністр оборони України Андрій Таран назвав ці дії такими, що "підривають бойову готовність протиповітряної оборони".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Зеленський повернув у Верховну Раду закон, який розглядає п'яне водіння як кримінальний злочин. Відповідно, він втрачає свою силу, а водії, як і раніше, будуть нести адміністративну відповідальність, якщо сядуть за кермо нетверезими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини