Головна Новини Суспільство події Збройні сили України вперше перейшли в наступ на Донбасі: подробиці з Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Збройні сили України вперше перейшли в наступ на Донбасі: подробиці з Офісу президента

Вперше на 7-й день безперервної російської агресії українські бойові сили пішли в наступ на окремому донецькому напрямку.

2 березня 2022, 15:26 comments1337
Поділіться публікацією:

Представник  Офісу президента  Олексій Арестович повідомив приємну новину. Українські  військовослужбовці вперше  за час оборонних боїв почали наступати на ворога на Донбасі.  Вони просуваються вперед на околицях окупованої Горлівки, що на території  Донецької  області.

Збройні сили України вперше перейшли в наступ на Донбасі: подробиці з Офісу президента

Олексій Арестович повідомив про перший наступ українських військових на околицях Горлівки (фото з відкритих джерел)

Радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського  повідомив про це представникам ЗМІ під час онлайн-брифінгу, що транслювався у соціальних мережах.

За словами Олексія  Арестовича, із зони  ООС поступила  гарна новина. Більшість українських військових підрозділів утримуються на своїх позиціях. Разом з тим, одна українська бригада перейшла в наступ і навіть просунулась вперед околицями Горлівки. Українські захисники зараз закріплюють там свої позиції  і можливо будуть далі  продовжувати наступ.  Це не може не бути гарною новиною, адже вперше на 7-й день  безперервної російської агресії  українські   бойові сили пішли в наступ на окремому донецькому напрямку.

 "І я думаю, що це не останній наступ, і не останній контрнаступ, і буде час, — скоро прийде, коли ми будемо звільнювати нашу землю, а не лише захищати", — резюмував Радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського.

 Важливо, що ще раніше було повідомлення від  українських військових, що бійці 95-ї ОДШБр  таки увірвались в Горлівку і завдали  відчутних збитків агресору. Але, як проінформували наші  військові,  бійці бригади не змогли закріпитись в  цьому донецькому населеному пункті  з тої причини, що загарбники знову почали потужно атакувати наших захисників.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що На Сумщині відбулися переговори з росіянами: про що домовилися.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини