Головна Новини Суспільство події Збив п'яний поліцейський: ЗМІ повідомили нові подробиці ДТП, де загинула молода дільнична з Рівненщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Збив п'яний поліцейський: ЗМІ повідомили нові подробиці ДТП, де загинула молода дільнична з Рівненщині

Поліцейському, постраждалому в ДТП на Рівненщині, знадобилася операція, з'ясували журналісти.

2 вересня 2021, 18:09
Поділіться публікацією:

Заступник начальника Дубенського управління поліції, що на Рівненщині, скоїв дорожньо-транспортну пригоду якраз на свій день народження,  яке святкував 1 вересня. 39-річний  поліціянт відзначав своє особисте свято і вживав алкоголь. Потім сів за кермо і в районі міста Дубно врізався у великий вантажний автомобіль, який  направлявся в тому ж напрямку, що іномарка поліцейського.  Про це інформує ТСН, використовуючи свої  інформаційні джерела.

Збив п'яний поліцейський: ЗМІ повідомили нові подробиці ДТП, де загинула молода дільнична з Рівненщині

Страшна аварія сталася в Рівненській області (фото: поліція)

Вечірня аварія, на жаль, не обійшлась без жертв.  На автотрасі під Дубно  загинула молодий офіцер поліції Катерина Доманська, яка разом з колегою перебувала  в салоні іномарки. Шофер вантажівки не постраждав,  а от  поліцейського, що спричинив зіткнення, з багатьма травмами  забрали до лікарні міста Дубно.

Зараз  правоохоронця  вже перевезли  в медичний  заклад міста  Рівного. За інформацією медиків, "в нього була важка політравма, забій головного мозку, крововилив в мозок, травма живота".  Лікарі його прооперували, але стан його і надалі  важкий.

Подробиці ДТП, як спричинив офіцер поліції,  мають перевірити в Державному бюро розслідувань.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляли, що у Рівненській області після вживання консерви помер чоловікУ Рівненській області від ботулізму помер 74-річний громадянин. Зазначається, що чоловіка госпіталізували у важкому стані ще 28 серпня. Серед симптомів: утруднене дихання, нудота, порушення зору, м'язова слабкість. Медики діагностували у пацієнта ботулізм. Після проведення всіх необхідних епідемічних розслідувань, фахівці з'ясували, що померлий громадянин вживав в їжу свинячі консерви домашнього приготування. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини