Головна Новини Суспільство події У Рівненській області після вживання консерви помер чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області після вживання консерви помер чоловік

Пенсіонер вживав свинячі консерви домашнього приготування

2 вересня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

У Рівненській області від ботулізму помер 74-річний громадянин. Про це повідомили в Рівненському центрі контролю і профілактики хвороб, передає УНІАН.

У Рівненській області після вживання консерви помер чоловік

У Рівненській області після вживання консерви помер чоловік - фото з відкритих джерел

Зазначається, що чоловіка госпіталізували у важкому стані ще 28 серпня. Серед симптомів: утруднене дихання, нудота, порушення зору, м'язова слабкість. Медики діагностували у пацієнта ботулізм.

"Хворому надавалась необхідна медична допомога. Була введена антиботулінічна полівалентна сироватка. Однак всі заходи були не ефективними і хворий 1 вересня помер", — повідомили у відомстві.

Після проведення всіх необхідних епідемічних розслідувань, фахівці з'ясували, що померлий громадянин вживав в їжу свинячі консерви домашнього приготування.

Зазначимо, що ботулізм — це гостре інфекційне захворювання, яке нерідко призводить до летального результату. Серед основних симптомів інфекції — нудота, здуття живота, тахікардія, головний біль, підвищення температури та інші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що одному з підприємців, який переміг у тендерних закупівлях на поставку продуктів для військових, повідомили про підозру. Відомо, що між фізичною особою підприємцем (ФОП) і однієї з військових частин столиці уклали договір про постачання м'ясних консервів для харчування армійців. За умовами договору підприємець повинен був доставити 10 тонн консервів на суму 800 000 гривен. Консерви підприємець доставив, бюджетні гроші отримав. Зразки продукції взяли на аналіз в лабораторію. За даними експертного висновку продукція не відповідає нормам ДСТУ (ДСТУ) та іншим вимогам до харчових продуктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

3 вересня 2021, 07:11

Набор "Детокс" Коллоидное серебро при отравлениях заказывай здесь https://dnsp.com.ua/p856028699-bady-dlya-detoksikatsii.html

Степан

2 вересня 2021, 17:10

Печально


Новини