Головна Новини Суспільство події Зберігають тіла в маркеті: у мережі показали, як у Макіївці відносяться до померлих від COVID-19 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зберігають тіла в маркеті: у мережі показали, як у Макіївці відносяться до померлих від COVID-19 (ФОТО)

У підконтрольному бойовикам місті тіла померлих від коронавірусу зберігають на території маркету

18 жовтня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

В місті Макіївка, тепер це територія так званої "ДНР", останки місцевих жителів, які пішли з життя від смертельного ковіду, ховають на тимчасове зберігання в холодильниках колишнього великого торгового закладу. Про це інформує Telegram-канал "donetchanyn, використовуючи дані від власних інформаторів.

Зберігають тіла в маркеті: у мережі показали, як у Макіївці відносяться до померлих від COVID-19 (ФОТО)

Тіла жертв коронавірусу звозять на територію покинутого супермаркету / фото t.me/donetch

 На просторе подвір’я  колишнього магазину  час від часу заїжджає медичний спецтранспорт та інші вантажівки, які  звозять сюди  тіла покійників.

 Їх кладуть у великі холодильники, де раніше зберігали виготовлені м’ясні продукти.

 За інформацією журналістів, влада окупованого міста вирішила тимчасово пристосувати ці  холодильники під своєрідний міський морг для померлих від пандемії.  В колишньому  торговому закладі залишилося чотири великі охолоджуючі камери.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Донецьку справжня катастрофа з захворюваністю на коронавірус.В окупованому Донецьку катастрофічно не вистачає лікарів, лікарні переповнені, швидкі вже навіть не приїжджають на виклики. Така ситуація через нову хвилю коронавірусу, яка охопила ОРДЛО. Журналіст розповідає, точних даних про захворюваність в Донецьку ніхто не озвучує, але не тільки тому, що їх приховують, а ще й тому що цю статистику ніхто не веде, ті, що є повідомлення, не відповідають дійсності. У лікарнях вже немає місць, кисневі концентратори в страшному дефіциті. Призначенцям Путіна довелося перестати брехати про те, що в Донецьку лише кілька десятків осіб на добу заражаються коронавірусом. Тепер офіційно повідомляють від 600-700 нових підтверджених кейсів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: t.me/donetch
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини