Головна Новини Суспільство події Заздалегіть назвав причину і місце: житель Дніпра застрелився прямо на вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Заздалегіть назвав причину і місце: житель Дніпра застрелився прямо на вулиці

Про плани накласти на себе руки він попередив поліцію

6 жовтня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

69-річний мешканець обласного центру Дніпровщини сьогодні рано покінчив життя самогубством. Він вистрілив в себе з власної зареєстрованої зброї на одній з вулиць міста. Рідним він нічого не сказав про те страшне дійство, яке задумав. А от поліціянтів проінформував про те, що планує заподіяти собі смерть. Про це інформує "Днепр Час", використовуючи повідомлення власних інформаторів.

Заздалегіть назвав причину і місце: житель Дніпра застрелився прямо на вулиці

Дніпрянин подзвонив у поліцію, після чого застрелився (фото з відкритих джерел)

Самогубство дніпрянин вчинив сьогодні зранку. Поліції він  перед тим повідомив, що більше не хоче жити і має намір вчинити суїцид. Щоб не травмувати рідних, та бруднити кров’ю  квартиру, він сказав, що вчинить смертельний постріл в себе на вулиці Гладкова в районі електричних мереж. І висловив бажання, щоб там підібрали тіло.

 На згадуваній вулиці представники патрульного екіпажу побачили труп мужчин, біля нього була гвинтівка, документи на зброю та телефон. Як встановлено, самогубець завдав собі смертельне порання в живіт. Дружина померлого, яка була шокована цим трагічним інцидентом, що він скоїв, розповіла, що він часто висловлював бажання накласти на себе руки. Але цього ніхто серйозно не сприймав.

Представники Дніпровської поліції випадок цього запланованого самогубства поки не коментують. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі патрульні переслідували втікача і збили жінкуЗа інформацією правоохоронців, один з патрульних екіпажів міста отримав сигнал про те, що невідомі проникли в одну з квартир в Соборному районі міста. Поліціянти, які включились в роботу, побачили невідомого на мотоциклі, зовні схожого крадія і з відповідними  звуковими сигналами під’їхали до нього.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини