Головна Новини Суспільство події У Дніпрі патрульні переслідували втікача і збили жінку: що відомо про її стан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі патрульні переслідували втікача і збили жінку: що відомо про її стан

Інспектор заїхав в арку у дворі та наїхав на перехожу

29 вересня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Екіпаж  патрульних поліціянтів, переслідуючи зловмисника на мотоциклі, травмував городянку. Цей інцидент мав місце в Дніпрі.

У Дніпрі патрульні переслідували втікача і збили жінку: що відомо про її стан

Збиту патрульними жінку забрали до лікарні з травмою ноги (фото з відкритих джерел)

Інформує про це  Нацполіція Дніпровщини на своїй сторінці в соціальних мережах.

За інформацією правоохоронців, один з патрульних екіпажів міста отримав сигнал про те, що невідомі проникли в одну з квартир в Соборному районі міста.

Поліціянти, які включились в роботу, побачили невідомого на мотоциклі, зовні схожого крадія і з відповідними  звуковими сигналами під’їхали до нього. Але останній не збавив рух і почав втечу.

Дніпрянин повністю ігнорував вимоги  патрульних копів про зупинку. Навпаки, порушував правила дорожнього руху, мчав мотоциклом по тротуарах і створював небезпечну ситуацію для городян.

Йому вдалось притаїтись в одному з дворів багатоповерхівки. Правоохоронці  поїхали туди, з відповідними звуковими сигналами. У вузькій арці водій патрульної машини ненароком збив жінку, яка прямувала вузьким проходом. Вона отримала травму ноги.

Копи зупинились, викликали медиків та почали надавати допомогу городянці. Пізніше  в супроводі патрульних завезли потерпілу до найближчого медичного закладу. На місці працюють слідчі, які проводять внутрішнє розслідування,- підсумовує пресслужба поліції Дніпровщини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що  у Дніпрі озброєний чоловік пограбував двох жінок, а потім застрелився. Інцидент стався вчора, 3 вересня в місті Дніпро. Повідомляється, що в одній з квартир багатоповерхового будинку, що на вулиці Софії Ковалевської чоловік в компанії двох знайомих жінок розпивав спиртні напої. В ході розпивання між ними виник конфлікт.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини