Головна Новини Суспільство події Заяви до поліції написані: нардеп Артем Дмитрук прокоментував події в Одеській міськраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Заяви до поліції написані: нардеп Артем Дмитрук прокоментував події в Одеській міськраді

Нардеп Артем Дмитрук розповів, що відбувалося в Одеській міськраді 25 січня

27 січня 2022, 12:27
Поділіться публікацією:

Нещодавно в приміщенні Одеської міської ради відбулася сутичка між охоронцями та народним депутатом Артемом Дмитруком, його помічниками та прихильниками, яких не пускали на засідання земельної комісії.

Заяви до поліції написані: нардеп Артем Дмитрук прокоментував події в Одеській міськраді

Одеська міськрада, фото Нацполіції

Політик особисто прокоментував події в міськраді Одеси та додав, що прагне об'єктивного розслідування, передає кореспондент порталу "Коментарі".

За словами Дмитрука, є порізані відео, де видно лише як Дмитрук чинить фізичний супротив, а є велика кількість відео, де видно як народного депутата та ЗМІ штовхають і не пускають.

"Не пускала ЗМІ та нардепа, так звана муніципальна варта — це ручна армія Труханова в міській раді та нерозпізнані особи. На відео видно, що є люди в масках, капюшонах, яких запускають в міськраду, щоб вони силою не пускали громадськість, ЗМІ, не пускали народного депутата і так далі. Це відбувається протягом багатьох років. Всі відповідні заяви були написані. Заяви до поліції щодо того, що на даній земельній комісії перебуває особа, яка підозрюється в розкраданні землі в Одесі", — наголосив Артем Дмитрук.

Нардеп заявив, що готовий понести відповідальність за свої дії.

"Заяви написані мною, моїми помічниками, громадянами, що намагалися зайти в міську раду. Були заяви й від муніципалів. Я виступаю за виключно об'єктивне розслідування цієї ситуації. Якщо я в чомусь був винен і вчинив якісь правопорушення, то я понесу, я готовий нести відповідальність", — зазначив нардеп.

Відомо, що в 2021 році Національне антикорупційне бюро оголосило підозри 16 особам в незаконному заволодінні активами територіальної громади Одеси та легалізації незаконно отриманих доходів. Серед них: голові земельної комісії та заступнику Одеського міського голови.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Одеській міській раді стався конфлікт за участі депутата та охорони.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення


Новини