Головна Новини Суспільство події Сутичка за участі нардепа від МФО Разумкова: що говорить сам депутат
commentss НОВИНИ Всі новини

Сутичка за участі нардепа від МФО Разумкова: що говорить сам депутат

В Одеській міській раді стався конфлікт за участі депутата та охорони

25 січня 2022, 14:31
Поділіться публікацією:

В приміщенні міської ради Одеси 25 січня сталася сутичка між політиком та муніципальною охороною. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Сутичка за участі нардепа від МФО Разумкова: що говорить сам депутат

В органах відкрили провадження за фактом зіткнення у міськраді, фото Нацполіції

За попередніми даними поліції, сутичка сталася між депутатом парламенту, його помічниками, прибічниками та муніципальною охороною. Охоронці не впустили прибічників нардепа та його особисто до зали засідань. Відомо, що там відбувалося засідання земельної комісії. На заході мали розглянути питання відведення землі під санаторієм Державної прикордонної служби "Аркадія".

За інформацією поліції, в результаті конфлікту троє охоронців постраждали. На місці проводяться першочергові слідчі дії. Сутичку кваліфікували як правопорушення за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Як пише Українська правда, одним з учасників сутички був народний депутат Артем Дмитрук, що з листопада 2021 року перейшов до  міжфракційного об’єднання Дмитра Разумкова "Розумна політика".  Начебто політик разом зі своїми прибічниками прийшли до зали на другому поверсі міськради. Там конфлікт продовжився. Повідомляється, що травмувалися під час конфлікту й кілька працівників міської ради.

Сам нардеп опублікував відео з підписом про "безлад в міськраді" о 10:51.

"Ми добралися на комісії, зупинили цей безлад. Ми будемо продовжувати відстоювати інтереси мешканців нашого міста. Ми будемо писати заяву", — повідомив політик.

Як повідомляв портал "Коментарі", народний депутат показала фото "нападника". Олександра Устінова розповіла на своїй сторінці у Facebook чому їй довелося звертатися за медичною допомогою. Політик виклала фотографію та написала, що "нападником" виявилася деталь з дверей будівлі Верховної Ради. Інцидент трапився, коли жінка проходила через дверний прохід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини