Головна Новини Суспільство події МРТ завтра і крапельниця, - народний депутат показала фото «нападника»
commentss НОВИНИ Всі новини

МРТ завтра і крапельниця, - народний депутат показала фото «нападника»

Інцидент трапився, коли жінка проходила через дверний прохід

22 жовтня 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Народний депутат та член депутатської фракції "ГОЛОС" Олександра Устінова розповіла на своїй сторінці у Facebook чому їй довелося звертатися за медичною допомогою. Політик виклала фотографію та написала, що "нападником" виявилася деталь з дверей будівлі Верховної Ради. Інцидент трапився, коли жінка проходила через дверний прохід.

МРТ завтра і крапельниця, - народний депутат показала фото «нападника»

Інцидент трапився 22 жовтня, фото Facebook

"Ось так виглядає "нападник" на депутатів. Дверний засув в Верховній Раді відірвався і впав мені на голову. Розсік так, що було багато крові, піднявся тиск, тому довелося надавати допомогу", — написала народна обраниця у п'ятницю, 22 жовтня.

Жінка говорить, що їй пощастило, адже якби засув падав торцем вниз, то наслідки були б гіршими. Наразі в депутата розсічення та рана. Політик пройде обстеження та зробить магнітно-резонансну томографію голови. Лікарі порадили їй також поставити крапельницю  з ліками.

Олександра Устінова написала, що засув з фото важить десь 1,5 кілограма. Також вона подякувала колегам за надану допомогу. У коментарях люди бажають їй швидкого одужання.

Як повідомляв портал "Коментарі", депутат похвалилася в Раді сумочкою від відомого бренду. Партійка "Батьківщини" в парламенті Альона Шкрум з’явилась на парламентському засіданні з модною сумкою із відомим серед представниць політичної еліти парламенту брендом Gucci.

Також ми писали, що майже 4,5 мільйона гривень коштів українських платників податків довелося витратити на 12 родичів депутатів, яким довелося освоювати нову цікаву посаду помічника нардепа.

Депутата Девіда Емесса у Великобританії вбили 15 жовтня. Наразі затримали підозрюваного у завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть політика. Читайте про це в матеріалі.

МРТ завтра і крапельниця, - народний депутат показала фото «нападника» - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини