Головна Новини Суспільство події Затримання Шуфрича: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримання Шуфрича: з'явилися нові подробиці

Охорона народного депутата Шуфрича чинила збройний опір при затриманні

4 березня 2022, 21:10 comments1600
Поділіться публікацією:

Охоронці  нардепа Шуфрича чинили збройний опір під час затримання. Про це інформує  Telegram Spravdi.

Затримання Шуфрича: з'явилися нові подробиці

З'явилися нові подробиці затримання Шуфрича (фото з відкритих джерел)

Народного депутата  від партії ОПЗЖ  Нестора Шуфрича  було затримано під час  спроби  фотографувати позиції Збройних сил України. Як розповів Юрій Бірюков,  представника парламенту затримали бійці 206-й батальйону територіальної оборони.

Під  час затримання народного депутата Шуфрича його охоронці  чинили збройний опір бійцям. Під час сутички їх затримали та забрали  у них зброю. Важливо, що  на одному автоматі, що вилучили бійці тероборони було затерто  серійний номер.

Свої дії  народний депутат Шуфрич намагався пояснити тим, що він  мав бажання "сфотографуватися на тлі місцевого пам'ятника". Зараз  поліціянти  та  співробітники СБУ будуть з'ясовувати, чи були наявні в його діях ознаки диверсії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що СБУ продовжує затримувати ворожих агентів та зрадниківВ пресслужбі Служби безпеки України повідомляють, що 4 березня затримали зрадника, що допомагав окупантам обстріляти Луцький військовий аеродром. Відомо, що чоловік отримував й передавав російським спецслужбам дані про типи та кількість військових літаків, місця їх дислокації, тренувальні польоти, особисті дані військовослужбовців на аеродромі. За його наводкою аеродром обстріляли з ракет. Про виконану "роботу" підозрюваний відзвітував "кураторам". Чоловік передавав ворогу інформацію про воєнні дії протягом 24-28 лютого. Чоловіку, що працював з окупантами, повідомили про підозру за статтею 111 Кримінального кодексу України (державна зрада), його взято під варту. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi/1388
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Путин помоги

6 березня 2022, 09:46

сделал селфи с живым укропом на память

Влад

4 березня 2022, 21:43

ПОВІСЬТЕ ШУФРИЧА біля цього памятника та СФОТОГРАФУЙТЕ для КОЗАКА...!!!!


Новини