Головна Новини Суспільство події Зарубав жінку на очах у її дітей: нові подробиці страшного вбивства у Чернігівській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарубав жінку на очах у її дітей: нові подробиці страшного вбивства у Чернігівській області

Підозрюваного у вбивстві розшукує поліція

17 листопада 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

В населеному пункті Кладьківка Чернігівського регіону його агресивний  мешканець  в присутності трьох дітей позбавив життя їх 32-річну маму. Малі жителі регіону  звертались до поліції за допомогою, але поліціянти, за отриманими відомостями не змогли знайти родину, в дім якої прийшла біда.  Про це інформує пресслужба Нацполіції Чернігівщини.

 Зарубав жінку на очах у її дітей: нові подробиці страшного вбивства у Чернігівській області

Жінку вбив чоловік (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою поліцянтами інформацією, пізно ввечері до поліції звернулась дівчинка і повідомила про сімейну бійку. Вона не зазначила точної адреси. Працівники поліції виїхали в цей населений пункт, зайшли в кілька садиб, але там не побачили сімейного насильства.

Правоохоронці зробили кілька дзвінків на мобільний, з якого телефонували до патрульної частини, бо вулиці із зазначеною назвою в цьому населеному пункті немає. За звичай, в селах немає табличок з назвами, це  в екстрених ситуаціях затруднює пошук.

Серед ночі зробив дзвінок інший мешканець Кладьківки, що повідомив  про те, що його сусід позбавив життя свою дружину. Копи  у вказаному будинку  виявили вбиту молоду жінку. Місцевий житель, який підозрюється в цьому злочині, втік з дому. Зараз поліціянти заочно проінформували його про підозру у скоєнні вбивства дружини. Житель області оголошений в загальнодержавний розшук. Звати винуватця Сергій Анатолійович Хаустов, 1977 року народження.

Стосовно поліціянтів, які перший раз прибули за викликом, але не знайшли садиби, де мала місце  сімейна трагедія, проводиться службове розслідування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чоловік зарубав сокирою свою дружину: зробив це на очах трьох дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини