Головна Новини Суспільство події Чоловік зарубав сокирою свою дружину: зробив це на очах трьох дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік зарубав сокирою свою дружину: зробив це на очах трьох дітей

За трагедією з жахом спостерігали діти

16 листопада 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

На Чернігівщині, в населеному пункті Кладьківка вночі з 14 на 15 листопада відбулась жахлива сімейна трагедія. Сімейний дебошир сокирою вбив свою 32-річну дружину, маму 4 дітей. Про це інформує медіа "Апельсин".

 Чоловік зарубав сокирою свою дружину:  зробив це на очах трьох дітей

Ірину позбавив життя власний чоловік (фото з відкритих джерел)

 Покійну в цьому населеному пункті поважали, як працелюбну селянку та турботливу маму. На її плечах трималась родина, де підростало 4 дітей, яким було 15, 9, 7 і 4 роки. Старшого хлопчика  в цей день не було, він поїхав на навчання. А малюки на власні очі побачили цей жах.

 Батьки  почали між собою сваритись, причому чоловік серйозно почав звинувачувати дружину. Середня донька вийшла на зв'язок з поліцією і просила їх допомогти, переконувала копів, що зараз їх батько вбиває  матір, але на це ніхто не відреагував. 

 Сердитий  селянин завдавав ударів винній у сварці дружині. Але цього показалось йому мало. Він знайшов сокиру в господарстві й розніс їй голову кількома ударами. Все це бачили перелякані діти. Потім забрав свої документи та останні гроші, які були в домі та почав втікати. Шоковані дітлахи викликали поліцію лише через кілька годин.

Вбивці з Чернігівської області 43 роки. Тепер його шукають працівники поліції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  В Чернігівській області викрито суддю.У Чернігівській області детективи та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили одного із місцевих суддів в протизаконній діяльності. Про це повідомляють в пресслужбі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).Відомо, що 9 листопада 2021 року було задокументовано факт отримання частини коштів неправомірної винагороди суддею окружного адміністративного суду. Сума винагороди становила 20 тисяч доларів США, однак суддя отримував гроші частинами. Спочатку йому передали сім тисяч доларів у вигляді авансу, а потім ще 13 тисяч валюти після винесення ухвали.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини