Головна Новини Суспільство події Зарізав та закопав на подвір'ї: мешканець Запоріжжя жорстоко вбив рідного батька (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарізав та закопав на подвір'ї: мешканець Запоріжжя жорстоко вбив рідного батька (ФОТО)

Злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

24 листопада 2022, 18:15
Поділіться публікацією:

Пошуки безвісти зниклого мешканця Запоріжжя тривали майже тиждень. У ході проведення комплексних оперативно-розшукових заходів правоохоронцям все ж таки вдалося виявити труп пенсіонера та встановити обставини події.

Зарізав та закопав на подвір'ї: мешканець Запоріжжя жорстоко вбив рідного батька (ФОТО)

Правоохоронці затримали злочинця

Так, 15 листопада до поліції звернувся схвильований мешканець Запоріжжя, який розповів копам про те, що його приятель – 74-річний пенсіонер – тривалий час не виходить на зв'язок.

Зарізав та закопав на подвір'ї: мешканець Запоріжжя жорстоко вбив рідного батька (ФОТО) - фото 2

Цього ж дня за фактом зникнення запорожця слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України: "Умисне вбивство" з особливою позначкою — "зниклий безвісти". Правоохоронці одразу розпочали проведення оперативно-розшукових заходів.

Цього тижня слідчі провели санкціонований обшук за місцем проживання пенсіонера. В результаті обшуку копам вдалося виявити тіло зниклого пенсіонера — чоловіка було закопано на задньому дворі власного будинку. Слідчі виявили на тілі сліди насильницької смерті, а саме – множинні ножові поранення.

Зарізав та закопав на подвір'ї: мешканець Запоріжжя жорстоко вбив рідного батька (ФОТО) - фото 3

Було встановлено, що вбитий проживав разом із своїм із 46-річним сином. Під час спілкування з чоловіком стало відомо, що наприкінці жовтня між батьком та сином спалахнув конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік схопив ножа і завдав своєму батькові кілька ножових поранень, після чого пенсіонер помер. Вбивця вирішив приховати сліди злочину та закопав батька на задньому дворі їхнього житлового будинку.

Зловмисника було затримано. Він повністю визнав свою провину і покаявся. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Запорізькій області.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в США сталося масове загадкове вбивство студентів . Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. Злочинець продовжує розгулювати на волі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини