Головна Новини Суспільство події Замах на волонтера в столиці: підозрюваного позбавили волі на 60 днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на волонтера в столиці: підозрюваного позбавили волі на 60 днів

Чоловік буде перебувати в Київському слідчому ізоляторі

17 жовтня 2020, 13:49
Поділіться публікацією:

Суд обрав запобіжний захід чоловікові, який завдав численних ножових поранень волонтеру "УДАРу" і учаснику АТО, у вигляді утримання під вартою на 60 днів. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає " Українська правда ".

Замах на волонтера в столиці: підозрюваного позбавили волі на 60 днів

Повідомляється, що постанова буде діяти до 12 грудня 2020 року. Надія Максимець повідомила, що підозрюваний не визнає свою провину, проте результати проведених слідчих дій та показання свідків дають обґрунтовані підстави кваліфікувати цей напад саме як замах на умисне вбивство людини.

За її словами, потерпілий отримав численні ножові поранення, в тому числі, в шию і грудну клітку. Крім того, є прямі свідки того, як після нападу підозрюваний не дозволяв нікому підійти до пораненого чоловіка і надати йому допомогу, погрожуючи знову застосувати ніж і вбити його.

Раніше "Коментарі" писали, що під стінами Міністерства внутрішніх справ мітингували знайомі волонтера Олексія Кучапіна. Чоловіка знайшли мертвим в орендованій квартирі в Києві. Активісти впевнені, що Кучапіна вбили і вимагають знайти і покарати винних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини