Головна Новини Суспільство події Залізла в кухню: у Дніпрі, у приватному будинку знайшли змію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Залізла в кухню: у Дніпрі, у приватному будинку знайшли змію (ФОТО)

Плазуна відловили рятувальники

23 листопада 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

В місті Дніпро  в приватному котеджі мешканці знайшли лісову гостю – змію. Вона вибрала для перебування в житлі кухонну тумбочку. Про це інформує  відділ комунікацій ДСНС Дніпропетровського регіону.

Залізла в кухню: у  Дніпрі, у приватному будинку знайшли змію (ФОТО)

Змія ховалася у меблевому ящику (фото: ДСНС)

 Перелякані жителі просили допомоги в місцевих рятувальників. Саме вони сповістили, що до їх помешкання на вулиці Петрозаводській Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро проникла змія. Вони знайшли її на власній кухні.

 Співробітники рятувальної служби побачили плазуна, приблизно 1 метр довжиною,в  шухляді меблевого ящика. Вони використали спеціальний інструмент, яким цю представницю лісу відловили.  На території за містом її випустили на волю.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області змія заховалася у мотоциклі та напала на чоловікаВ Рівненській  області  трапився незвичний інцидент. Лісова гадюка вподобала собі за схованку мотоцикл, який необачно залишив на лісовій стежці місцевий мешканець. А коли поліщук сів на свій механізм і хотів їхати додому, мешканка лісу напала на нього і ледве не вжалила. Мешканець Рівненщини не розгубився, відсторонився від плазуна ще й зафільмував цей рідкісний випадок на відео. Житель цього поліського регіону розповів, що мандрував лісом і ненадовго там зупинився. Свій транспорт поставив та й пішов, кому він потрібен в гущавині. Коли за якийсь час повернувся і почав його заводити, почув загрозливе шипіння. Глянув і..обімлів, на нього  збиралась  напасти гадюка. Лісова мешканка знайшла собі тут надійний схованок. І покидати його не збиралась. Мотоцикліст взяв в руки палицю, аби її прогнати, але непрохана гостя не злякалась.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини