Головна Новини Суспільство події Заливали горілку в очі і катували праскою: в Київській області грабіжники познущалися над пенсіонерами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Заливали горілку в очі і катували праскою: в Київській області грабіжники познущалися над пенсіонерами (ВІДЕО)

Злочинці катували сім'ю пенсіонерів, щоб отримати їхні гроші та коштовності

18 грудня 2020, 14:57
Поділіться публікацією:

Заливали горілку в очі і катували праскою: в Київській області грабіжники познущалися над пенсіонерами (ВІДЕО)

ФОТО: З відкритих джерел

У селі Луб'янка Бородянського району Київської області стався жахливий напад на подружжя пенсіонерів, а також їхніх дітей. Про подію, сьогодні, 18 грудня, на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник ГУНП Київської області Андрій Нєбитов.

Страшний інцидент трапився ще 30 листопада. В той день в приватний будинок пенсіонерів увірвалися 5 озброєних, невідомих сім'ї чоловіків. Злочинці були в балаклавах і чорному одязі. Пограбуванням все не закінчилося. Зловмисники протягом години катували пенсіонерів і їх дітей, які в той момент були вдома. За словами Андрія Нєбитова, членів сім'ї зв'язували, катували розпеченою праскою, заливали в очі горілку і різали руки. Тортури тривали протягом  години.

Все це робилося для того, щоб отримати від своїх жертв гроші та коштовності, які були у них в будинку. В результаті, злочинці все ж забрали з дому постраждалих 3 тисячі доларів, прикраси та 8 тисяч гривень. Примітно, що з місця події нападники втекли на двох машинах, які належать власнику будинку.

Про те, що трапилося, було повідомлено в поліцію. Протягом 16 діб правоохоронцям проводили ретельну роботу, збирали сліди злочину, аналітичну інформацію, проводили аналіз кожної деталі та зачіпки у справі. Вчора, 17 грудня банду злочинців вдалося затримати. Вже сьогодні вони знаходяться в СІЗО. Повідомляється, що прокурор буде клопотати перед судом про арешт затриманих без права внесення застави.

Заливали горілку в очі і катували праскою: в Київській області грабіжники познущалися над пенсіонерами (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, як шахраї виманюють гроші у власників авто, а також про те, що в США 2-річна дитина знайшла у батьків пістолет і вистрілив собі в голову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини