Головна Новини Суспільство події Закарпаття страждає від повені
commentss НОВИНИ Всі новини

Закарпаття страждає від повені

Фіксуються локальні підтоплення домогосподарств у смт Міжгір'я, селах Лозянське та Майдан.

7 січня 2022, 01:05
Поділіться публікацією:

На Закарпатті через негоду залишаються підтопленими 160 дворів, 34 житлові будинки та три приміщення трансформаторних підстанцій. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій. На 6:00 ранку 6 січня підтоплення зберігаються на території Берегівського, Хустського, Рахівського, Тячівського та Мукачівського районів.

Закарпаття страждає від повені

Закарпаття - фото з відкритих джерел

“В окремих населених пунктах через паводок фіксуємо затоплення ділянок автошляхів. Внаслідок підняття паводкових вод та поверхневого стоку було підтоплено понад 177, 38 підвалів житлових будинків, 1 підвальне приміщення ЗОШ №3 смт. В. Бичков та 3 приміщення трансформаторних підстанцій", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок зсуву та переливу води через дорогу Р-21 Долина-Хуст біля села Нижній Швидкий поблизу дамби ГЕС повністю перекрили рух. Фіксуються локальні підтоплення домогосподарств у смт Міжгір'я, селах Лозянське та Майдан.

Нагадаємо, на Закарпатті зійшло два потужні селеві потоки, які затопили населені пункти в Рахівському, Тячівському та Хустському районах. Наразі залишається підтоплено 7 підвалів, 6 будинків та 21 домогосподарство. Про це повідомили у головному управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Також негода пошкодила дорогу міжнародного та регіонального значення. Селеві потоки зійшли на дорогу Р21 у с. Нижній Швидкий Хустського району та автодорогу національного значення Н09 у м. Рахів. Вранці рух транспорту вдалося відновити.

"В обох випадках над розчищенням дорожнього полотна від земляних мас та каміння працювала техніка фірми, яка обслуговує ці відрізки автошляхів. Наразі рух транспорту відновлено", — повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС Закарпаття.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

7 січня 2022, 13:00

Да пусть смоет всех рагулей! Вырубайте и дальше леса! Потом рагулье можно будет на органы потрошить)


Новини