Головна Новини Суспільство події Захоплення автобуса у Луцьку: заступник міністра внутрішніх справ повідомив про перші результати переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення автобуса у Луцьку: заступник міністра внутрішніх справ повідомив про перші результати переговорів

Терорист дозволив передати заручникам воду

21 липня 2020, 19:48 comments1401
Поділіться публікацією:

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що Максим Плохой дозволив передати воду заручникам. Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Захоплення автобуса у Луцьку: заступник міністра внутрішніх справ повідомив про перші результати переговорів

"Перші результати переговорів у Луцьку. Максим Кривош ("Максим Плохой") дозволив поліції передати упаковки води в автобус. Воду заручникам приніс перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль", — написала Геращенко.

 


Як раніше повідомляли "Коментарі", у поліції розповіли подробиці з захопленням заручників в Луцьку. Чоловік, особа якого вже встановили, зв'язався з копами по телефону і повідомив, що автобус з людьми заміновано. Всього ж у транспортному засобі перебуває 10 осіб. Правоохоронці кажуть, що загарбник має повний арсенал зброї: гранати та інше автоматичну зброю. Крім того, він повідомив, що в іншій частині міста є міна, яка повинна здетонувати. Театральну площу перекрили повністю. З автобуса пролунали постріли.

Також Служба безпеки України відреагувала на теракт в Луцьку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини