Головна Новини Суспільство події Захист Єфремова вимагає провести ще одну експертизу
commentss НОВИНИ Всі новини

Захист Єфремова вимагає провести ще одну експертизу

На думку захисту, загиблий кур'єр Сергій Захаров не був пристебнутий ременем безпеки

22 жовтня 2020, 15:09
Поділіться публікацією:

У четвер, 22 жовтня, в Московському міському суді захист відомого актора Михайла Єфремова зажадала провести ще одну експертизу автомобіля Сергія Захарова, який загинув в ДТП з Єфремовим. Про це повідомляє "РІА Новости".

Захист Єфремова вимагає провести ще одну експертизу

За даними джерела, адвокати Єфремова хочуть провести ще одну судово-медичну експертизу, щоб з'ясувати, чи був кур'єр Сергій Захаров пристебнутий ременем безпеки в ту ніч чи ні. На їхню думку, якщо б померлий був пристебнутий, то він би вижив в пригоді. Також адвокати надали фото, на яких видно заглушки на автомобілі.

"Хочу підкреслити, що винність Єфремова не заперечується, але ми ретельно збираємо пом'якшувальні провину докази ... З метою з'ясування обставин пристебнути або непристебнутий просимо суд призначити експертизу, щоб з'ясувати, чи є на ремені безпеки сліди спрацьовування в момент ДТП. Друге питання, чи був Захаров пристебнутий ременем безпеки? Якщо немає, чи перебуває ця обставина в причинно-наслідкового зв'язку з отриманими ним травмами ", — заявив адвокат Єфремова, Петро Хархордін.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Єфремов напередодні апеляції сходив до храму.

Також відомо, що скарг на умови утримання у актора немає. Відомо, що він ходить на прогулянки, але, в настільний теніс, як писали деякі ЗМІ, не грає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини