Головна Новини Суспільство події За пляшку горілки: в Кирилівці гості клубу влаштували оргію заради конкурсу (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

За пляшку горілки: в Кирилівці гості клубу влаштували оргію заради конкурсу (ВІДЕО 18+)

Адміністрація нічного клубу не бачить нічого ганебного у подібній організації відпочинку для гостей закладу

12 серпня 2021, 15:27 comments8401
Поділіться публікацією:

Практично справжньою сексуальною оргією закінчився один із конкурсів у нічному клубі Кирилівки — популярного серед українців курорту. У ніч з 11 на 12 серпня четверо нетверезих відпочивальників вирішили виграти пляшку горілки для продовження банкету. Подробиці інциденту повідомляє мелітопольське видання "Місцеві вести".

За пляшку горілки: в Кирилівці гості клубу влаштували оргію заради конкурсу (ВІДЕО 18+)

У Кирилівці дві пари відпочивальників практично зайнялися сексом у нічному клубі. Фото ілюстративне

Молоді люди відпочивали на території нічного клубу "Галактика". Організатори дії позначили цей захід маркером "для дорослих". Протягом вечора ведучі вечора оголошували різні конкурси, одним із них стала пропозиція виконати найсексуальніший танець.

Тим, хто виконає завдання якнайкраще, повинна була дістатися пляшка горілки як подарунок.

Дві пари учасників по-своєму інтерпретували поставлену задачу і практично перетворили танцмайданчик на місце для сексуальної оргії. Обидві дівчини не соромилися демонструвати публіці груди й дефілювати біля незнайомців в одних трусиках. Хлопці також не гребували роздягатися перед глядачами. На деяких кадрах відео, що потрапило у мережу, чітко видно, що деякі елементи "танцю" фактично придбали відтінок петингу і навіть орального сексу.

Попереджаємо: відео суворо 18+!

Дуже багато користувачів мережі висловили своє абсолютне невдоволення подібним "відпочинком" у Кирилівці.

"Стікається вся грязь із країни влітку в маленьке село", "Це жахливо", "Я місцевий і я ох*їв", "Колективний позов до суду від глядачів за травмування психіки!", "Як пошло, гнилі люди зібралися в одному місці", — коментують подію інтернет-користувачі.

При цьому адміністрація "Галактики" нічого жахливого у таких "танцях" своїх відвідувачів не бачить. Інцидент навіть був прокоментований на офіційному акаунті нічного клубу, де представники закладу зазначили, що у них вийшов "дійсно незабутній вечір". При цьому вони зазначили, що таке "приємно згадувати", хоча розповідати дещо ніяково.

За пляшку горілки: в Кирилівці гості клубу влаштували оргію заради конкурсу (ВІДЕО 18+) - фото 2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Данії під час інтерв'ю місцева журналістка буквально зайнялася сексом. Як це сталося, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як проводили вільний час учасниці скандальної голої фотосесії у Дубаї. Спойлер: секс, наркотики й рок-н-рол — це про них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини