Головна Новини Суспільство події Секс, наркотики і рок-н-рол: у Мережу злили нове відео із учасницями голої фотосесії в Дубаї — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс, наркотики і рок-н-рол: у Мережу злили нове відео із учасницями голої фотосесії в Дубаї — ЗМІ

Дівчата не соромилися демонструвати своє тіло в досить незвичних позах і були помічені з речовиною, схожою на наркотики

29 травня 2021, 12:28 comments5279
Поділіться публікацією:

Майже два місяці минуло зі скандалу в Об'єднаних Арабських Еміратах, в епіцентрі якого опинилися 12 наших співвітчизниць. Як відомо, тоді українки разом із представницями інших країн стали учасницями певного ню-проекту, знявшись оголеними. Видання "Страна.юа" поділилося раніше невідомим відео, котре демонструє, яким чином моделі та організатор зйомки проводили вільний час.

Секс, наркотики і рок-н-рол: у Мережу злили нове відео із учасницями голої фотосесії в Дубаї — ЗМІ

Кадр зі скандальної фотосесії українок в Дубаї. Фото із відкритих джерел

Нагадаємо, що зі скандальними "голими" знімками пов'язують відразу двох чоловіків — Олексія Концова та Віталія Гречина. Останній, до слова, є громадянином Штатів, однак має українське коріння.

На відеоролику, який потрапив у Мережу, нібито саме Гречин "пустує" з деякими з учасниць скандального фотосету. Дівчата, до речі, поводяться досить розкуто і не соромляться демонструвати оголене тіло іншим чоловікам.

На іншому фрагменті запису видно, які розваги були у моделей в якомусь закладі, імовірно — нічному клубі. Цікаво, що дівчата одягнені в доволі відвертий варіант вітчизняної поліцейської форми, при цьому відмовившись від спідньої білизни. Деякі з них недвозначно пестять одна одну та злизують зі столика якийсь білий порошок, називаючи його, сміючись, "цукровою пудрою".

Чи все зі знятого на камеру відбувалося на території ОАЕ, невідомо. Поки ні дівчини, ні сам Віталій Гречин опублікований ролик поки не прокоментували.

Попереджаємо: відео суто 18+, присутня нецензурна лексика і контент для дорослих.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що, не дочекавшись закінчення скандалу з ОАЕ, українські фотомоделі примудрилися потрапити в новий "голий" скандал. На цей раз місцем дії стала Туреччина. Подробиці події — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про думку одного з імовірних організаторів зйомки Олексія Концова щодо інциденту в Дубаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/stranaua/14651
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини