Головна Новини Суспільство події Вже не в Дубаї: українок знову затримали за голу фотосесію за кордоном (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже не в Дубаї: українок знову затримали за голу фотосесію за кордоном (ФОТО, ВІДЕО)

Кілька громадянок України в оголеному вигляді позували фотографу на яхті в турецькій бухті Гечек

5 травня 2021, 11:58 comments2260
Поділіться публікацією:








Не встигли ще повністю вщухнути пристрасті місячної давності, пов'язані з Об'єднаними Арабськими Еміратами, як українські фотомоделі потрапили у новий "голий" скандал. Як і раніше, місце дії — закордон, а саме Туреччина. Подробиці події повідомляються в Telegram-каналі "PavlovskyNews".

Вже не в Дубаї: українок знову затримали за голу фотосесію за кордоном (ФОТО, ВІДЕО)

Цього разу голих українок затримали в Турції. Фото ілюстративне

Кілька українок влаштували собі травневі свята під палючим турецьким сонцем. Виїхавши на яхті в затоку Фетхіє, вони вирішили влаштувати максимально відверту фотозйомку.

Повністю роздягнувшись, дівчата позували на камеру, не особливо замислюючись над тим, що відбувається навколо. Як виявилося трохи пізніше — їхні дії зацікавили когось із пасажирів сусідніх суден, і окремі знімки швидко просочилися в соцмережі, а потім і місцеві медіа.

Вже не в Дубаї: українок знову затримали за голу фотосесію за кордоном (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Одна із учасниць чергової голої фотозйомки поділилася враженнями. За словами українки, їм дійсно довелося поспілкуватися з місцевими правоохоронцями. Все тому, що Туреччина — країна з мусульманською релігією, і вони менш розкуті, ніж будь-які західні держави.

Записуючи відео для, очевидно, своїх фоловерів у соцмережах, дівчина розповіла, що вони з подругами вирішили зробити фото без будь-якого злого умислу. Однак хтось чужий також їх сфотографував, і пізніше моделям довелося майже цілий день пояснювати все місцевій поліції.

При цьому українка стверджує, що ситуацію вдалося вирішити мирно. Водночас вона звертається до всіх тих, хто захоче повторити подібний "подвиг" зйомки в стилі ню. На її думку, в мусульманських державах краще або взагалі не фотографуватися оголеними, або ж робити це максимально таємно.

Серед більш конкретних порад — знайти локацію, де ніхто чужий не зможе перешкодити, і не відзначати геокоординати на будь-яких фотографіях відвертого характеру, які викладаються у соцмережі.

Чи загрожує затриманим українським туристкам якесь покарання, не повідомляється.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що перший подібний інцидент стався на території одного із кращих готелів Дубая — Dubai Marina. Висотна будівля розташовується в центрі столиці ОАЕ. Вважається, що всього до зйомки було залучено близько 40 людей, понад чверть яких — українки. Всі вони були заарештовані місцевою поліцією суботнім ранком, 3 квітня.

Також на порталі ви можете дізнатися, що дівчата раніше вже брали участь в схожих проєктах — на території гірськолижного курорту Буковель. Деякі знімки й більше подробиць можете знайти в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Yuri

1 червня 2021, 06:57

Очень хотелось-бы что бы этих сасалок тупорылых посадили! Доказывать что не все украинки бляди уже "напрягает". "Благодаря" таким сукам работающих за "тарелку супа"!


Новини