Головна Новини Суспільство події Гола фотосесія в Дубаї: бізнесмен поділився новими подробицями
commentss НОВИНИ Всі новини

Гола фотосесія в Дубаї: бізнесмен поділився новими подробицями

Російський бізнесмен, який вважається організатором фотосесії з голими українками в Дубаї, повернувся в РФ 22 квітня

24 квітня 2021, 13:09 comments1243
Поділіться публікацією:

На початку квітня чимало українців з цікавістю стежило за розвитком подій в Об'єднаних Арабських Еміратах. Як відомо, в незвичний скандал тоді потрапили 12 наших співвітчизниць, котрі знялися в стилі ню на терасі відомого готелю. За словами ймовірного організатора фотосесії Олексія Концова, влада Дубаї не розібралися в ситуації, пише пропагандистський портал "РІА Новини".

Гола фотосесія в Дубаї: бізнесмен поділився новими подробицями

Фотосесія моделей, які пізніше оголилися, в купальниках. Фото із відкритих джерел

Бізнесмен Концов, на чиє ім'я нібито був зареєстрований номер, в якому і відбулася скандальна "гола" зйомка, додав кілька нових деталей до вже наявних фактів.

Як пояснює чоловік, в номері ніхто не збирався робити ніяких додаткових фотографій. Моделі нібито піднялися до нього просто для того, щоб переодягнутися після зйомки в купальниках.

За словами Концова, всі дівчата були присутні в його кімнатах не більше пів години. А на відкритій лоджії і зовсім пробули близько пари хвилин.

Також російський бізнесмен запевняє, що все начебто було попередньо погоджено з адміністрацією готелю. Однак при подальшому розгляді цей факт нібито вважали за краще приховати.

Нагадаємо, незручний інцидент стався на території одного з кращих готелів Дубаї — Dubai Marina. Висотна будівля розташовується в центрі столиці ОАЕ. Вважається, що всього до зйомки було залучено близько 40 людей, понад чверть яких — українки.

Всі вони були заарештовані місцевою поліцією суботнім ранком, 3 квітня. Про порушення норм моралі повідомили мешканці сусідніх будинків, побачивши натовп голих дівчат, які позують на одній з терас вищезгаданого готелю.

Через десять днів після затримання, 13 квітня, дівчата, які мають українське громадянство, повернулися на батьківщину. Попередньо їх зобов'язали сплатити великий штраф і заборонили подальший в'їзд в ОАЕ.

До слова, "Коментарі" повідомляли, що дівчата раніше вже брали участь в схожих проектах — на території гірськолижного курорту Буковель. Деякі знімки і більше подробиць можете знайти в нашому матеріалі.

Також на порталі ви дізнаєтеся, якими були умови утримання українських моделей у в'язниці Дубаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/93810
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини