Головна Новини Суспільство події За добу бойовики тричі обстріляли українські позиції на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу бойовики тричі обстріляли українські позиції на Донбасі

Станом на ранок неділі, 22 серпня, ворожих обстрілів не зафіксовано

22 серпня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

За минулу добу, 21 серпня, на Донбасі проросійські бойовики тричі обстріляли українських військових. На щастя, обійшлося без втрат. Про це повідомили у пресслужбі штабу ООС.

За добу бойовики тричі обстріляли українські позиції на Донбасі

На Донбасі сьогодні трималася тиша. Фото: facebook.com/pressjfo.news/

Так, окупанти обстріляли Водяне, що біля Донецька, із застосуванням мінометів 120-го калібру. Крім того, біля Золотого-4 в Луганській області бойовики вели вогонь по позиціях українських військових із ручних протитанкових гранатометів.

У районі Новолуганського окупаційні війська обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Станом на ранок неділі, 22 серпня, ворожих обстрілів не зафіксовано. Поранень і втрат також не було

Як писали "Коментарі",  19 серпня на Донбасі снайпери російсько-терористичних військ вбили українського військовослужбовця. Від кулі бойовиків на лінії фронту загинув 41-річний уродженець Львова Василь Островський, інформує голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у своєму Facebook.

За кілька останніх днів на сході України почастішали обстріли російських бойовиків. За словами представника вітчизняної делегації в ТКГ з питань Донбасу Сергія Гармаша, причиною такої поведінки могли стати прийдешні зустрічі президента Володимира Зеленського із кількома політичними лідерами інших країн.

Як відомо, напередодні Дня Незалежності України Зеленський повинен зустрітися в Києві із німецькою канцлеркою Ангелою Меркель. Наприкінці серпня ж українського президента очікує ділова поїздка до Вашингтона та переговори із Джозефом Байденом. Будь-які взаємодії з представниками інших країн Кремль може розцінювати як особисту загрозу, каже Сергій Гармаш.

Нагадаємо, у відповідь на звернення Центрвиборчкому до Донецької та Луганської ОДА/ОВЦА про можливість проведення 31 жовтня місцевих виборів у населених пунктах, де вони не були проведені 25 жовтня 2020 року, від адміністрацій надійшли листи з чіткими й однозначними висновками, в яких йдеться про неможливість їх проведення. Зазначимо, що на прифронтових територіях тимчасово окупованої частини Донбасу місцеві вибори не проводилися вже 5 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини