Головна Новини Суспільство події З танкера Delfi вилилося паливо: нафта рухається до берегів Одеси (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

З танкера Delfi вилилося паливо: нафта рухається до берегів Одеси (відео)

Під час робіт на танкері "Делфі" стався масштабний витік нафти - пляма рушила до одеського узбережжя

24 липня 2020, 14:06 comments1977
Поділіться публікацією:








Зараз в Одесі намагаються підняти та відбуксирувати затонулий танкер Delfi. Однак під час робіт сталася НП: з танкера знову вилилося паливо. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

З танкера Delfi вилилося паливо: нафта рухається до берегів Одеси (відео)

За словами заступника начальника Державної екологічної інспекції в Одеській області Віталія Караулова, фахівці повідомили про пляму, площа якої становить 7,5 тисяч "квадратів". На жаль, цьому розливу не змогли запобігти навіть бонові загородження, і величезна пляма попрямувала у бік берега. Фахівці не втрачають надії, що сьогодні їм все ж таки вдасться підняти Delfi після першої невдалої спроби. Зараз біля танкера працює плавучий кран.

Нагадаємо, на березі Азовського моря вчора помітили нетипове для України явище. Смерч бушував в морі і наближався до берега, що налякало  туристів, які відпочивали. Деякі встигли зняти стихію на камери мобільного і виклали в Мережу. Так, за словами очевидців, смерч з'явився буквально нізвідки. Це налякало відпочивальників, які поспішили зібрати речі та втекти з пляжу. Втім, бушувала стихія недовго і закінчилася так само несподівано, як і почалася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини