Головна Новини Суспільство події З носа пішла кров: у Тернопільській області загадково померло немовля
commentss НОВИНИ Всі новини

З носа пішла кров: у Тернопільській області загадково померло немовля

Батьки кажуть, що синові раптово стало погано, а потім малюк просто помер

12 листопада 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

В населеному пункті  Козова Тернопільського регіону раптово пішов із життя малюк, якому виповнився один місяць. Про цей випадок  поліціянтів сповістив медпрацівник екстреної групи швидкої допомоги, інформує пресслужба Нацполіції Тернопільського регіону.

З носа пішла кров: у Тернопільській області загадково померло немовля

Лікарі, які прибули на виклик, не встигли врятувати одномісячне немовля (фото з відкритих джерел)


Матір сказала, що маленькому стало зле вже ввечері, розпочалась кровотеча з носа. Малюк не перебував на обліку в сімейного лікаря, тому стурбовані батьки викликали екстрену допомогу.

 За інформацією поліціянтів, медики вже не змогли врятувати малюка. Причина його смерті з’ясується після того, як буде проведена судово-медична експертиза. Поліціянти не знайшли на тілі дитини ознак здійсненого насилля. Односельці говорять, що молода родина, в якій трапилась  несподівана біда, має хорошу репутацію. 

 Поліціянти занесли дані про це  до ЄРДР. Подія кваліфікується за ч. 2 ст. 115 ККУ. Це – природна смерть малолітньої дитини. Проводиться слідство.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернопільській області знайшли останки хлопця, який пропав 17 років тому. На Тернопільщині виявили останки 16-річного хлопця. Про це повідомляє видання ТСН. Останки підлітка виявили на звалищі в селі Гнилички. Ймовірно, вони належать місцевому мешканцю, який пропав безвісти 17 років тому.

За попередніми даними, хлопець в день своєї смерті разом зі своїми знайомими займався крадіжками металу з трансформатора. Його смерть настала в результаті сильного удару струмом. Про це співробітниками правоохоронних органів  розповів один з учасників тих подій.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини