Головна Новини Суспільство події Його смерть викликає запитання: українського олігарха було знайдено повішеним
commentss НОВИНИ Всі новини

Його смерть викликає запитання: українського олігарха було знайдено повішеним

66-річного уродженця України знайшли мертвим у гаражі свого розкішного особняка в графстві Суррей: що сталося

4 березня 2022, 17:25 comments2054
Поділіться публікацією:

Відомий олігарх Михайло Уотфорд (Товстошея), який народився в Україні, був знайдений повішеним у графстві Суррей (Британія) у своєму особняку. Про це повідомляє газета Daily Mail.

Його смерть викликає запитання: українського олігарха було знайдено повішеним

Михайло Уотфорд (фото з відкритих джерел)

Мільярдер заробив свій стан на видобутку нафти та газу, на початку 2000-х років він емігрував до Великобританії, змінив громадянство та зайнявся нерухомістю. Його близький друг повідомив, що Михайла дуже засмутила ситуація, яка розгорнулася в Україні, і війна дуже вплинула на його душевний стан.

Ще один товариш мільярдера підкреслив, що "його смерть викликає питання", тому що у нього не було причин зводити рахунки з життям, олігарх мав красиву дружину, дітей, розкішний будинок.

Деякі ЗМІ зазначають, що магнат помер після того, як Лондон опублікував список осіб, які підпадають під санкції у зв'язку з російською агресією в Україні. Але Уотфорда в ньому не було, тому що він не мав тісних зв'язків із президентом РФ Володимиром Путіним.

У поліції заявили, що розслідування смерті олігарха продовжується, але в цій справі є якісь "підозрілі обставини".

Нагадаємо, що проти Російської Федерації, яка 24 лютого напала на Україну, Європейський Союз запровадив жорсткі санкції. Під них потрапили й російські олігархи. Першим представником великого бізнесу у РФ, який закликав зупинити "кровопролиття" став власник "Альфа-банку", мільярдер Михайло Фрідман.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що швейцарський мільярдер Хансйорг Віс повідомив, що має пропозицію придбати футбольний клуб "Челсі", власником якого є мільярдер Роман Абрамович з Росії. Він боїться санкцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини