Головна Новини Суспільство події "Я хочу отримати валізу і скоріше поїхати звідси!" - російському акторові заборонили в'їзд в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я хочу отримати валізу і скоріше поїхати звідси!" - російському акторові заборонили в'їзд в Україну

Тепер акторові заборонений в'їзд в Україну на три найближчі роки

19 листопада 2020, 22:44
Поділіться публікацією:








Українські правоохоронці не впустили в Україну російського актора Кирила Гребенщикова. Причина — він відвідував анексований Крим, порушивши таким чином законодавство країни. Відомо, що російський культурний діяч прибув в нашу країну міжнародним рейсом через аеропорт "Бориспіль" з метою участі в телепроекті.

"Я хочу отримати валізу і скоріше поїхати звідси!" - російському акторові заборонили в'їзд в Україну

На цей час Гребенщиков відправлений літаком до Білорусі.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що валюту в сумі 1,8 мільйона гривень намагалася ввезти в Україну 18-річна студентка столичного коледжу. Відомо, що правопорушниця прибула в міжнародний аеропорт "Бориспіль" авіарейсом сполученням "Дубаї-Київ". При проходженні митного контролю дівчина вибрала "зелений коридор", тобто смугу руху, яка передбачає відсутність предметів для декларування. Але правоохоронці звернули увагу на поведінку порушниці — дівчина висловлювала явне хвилювання і, її речі були оглянуті. В результаті повсюдно — в кишенях, у відділеннях ручної поклажі, жіночій сумочці виявили пачки купюр номіналом по 100 доларів США на загальну суму майже 80 тис.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини