Головна Новини Суспільство події Все тіло у синцях: у Дніпрі шестикласник жорстоко побив вчительку
commentss НОВИНИ Всі новини

Все тіло у синцях: у Дніпрі шестикласник жорстоко побив вчительку

Батьки навіть не вибачилися перед вчителькою

15 жовтня 2021, 17:57
Поділіться публікацією:

У Дніпрі учень шостого класу побив свою вчительку з музики. Педагог хотіла забрати у нього мобільний телефон. Стало відомо, що шестикласник грав на уроці й говорив нецензурну лайку. Про це повідомили в місцевому виданні "Наше місто".

Все тіло у синцях: у Дніпрі шестикласник жорстоко побив вчительку

У Дніпрі учень побив вчительку на уроці (фото з відкритих джерел)

Інцидент стався в міській школі № 94. Учень на уроці музики матюкався і їв горіхи, грав у телефоні й не звертав уваги на зауваження свого вчителя, тоді педагог вирішила забрати гаджет. Але школяр побив вчительку музичного мистецтва.

Дочка вчительки Ольга Остапенко розповіла про травми, яких завдав її матері учень шостого класу. Вона заявила, що руки, живіт, грудна клітка її матері всі у синцях і гематомах. Також вона зазначила, що ніколи б не подумала, що такі травми може завдати дитина, яка навчається в шостому класі.

Крім того, стало відомо, що учень вже не вперше нападає на своїх вчителів і школярів. Після побиття педагога батьки хулігана з шостого класу начебто забрали документи свого чада зі школи. Але вони навіть не попросили вибачення за те, що їхня дитина накинулася з кулаками на вчительку. Зараз у навчальному закладі проводиться перевірка. Справою зацікавилися правоохоронні органи.

Директор міської школи № 94 Євгенія Таран сподівається, що правоохоронці по справедливості покарають батьків за вчинок їхньої дитини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі в 9-класника стався інсульт. 15-річний учень втратив свідомість і впав у кому. Зараз дитина на межі між життям і смертю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини