Головна Новини Суспільство події У Дніпрі в 9-класника стався інсульт: що відомо про стан дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі в 9-класника стався інсульт: що відомо про стан дитини

Хлопцю потрібна термінова операція, але у батьків не вистачає грошей

2 вересня 2021, 21:49
Поділіться публікацією:

15-річний учень школи  з міста Дніпро отримав інсульт. Ця біда звалилась на дитину випадково. Школяр знепритомнів і впав в кому. Зараз дитина на межі між життям і смертю. Лікарі настоюють на терміновій операції, але в батьків на це немає грошей. Про це пише в соціальних мережах жителька міста Катерина Головачова.

У Дніпрі в 9-класника стався інсульт:  що відомо про стан дитини

Юнак знаходиться у лікарні (фото з відкритих джерел)

Зараз  Влад Щирий знаходиться на лікуванні в Києві. Хлопчика вивели з коми, але стан дитини залишається важким. До недуги він навчався в місцевій одинадцятирічці №96, в 9-В класі.

Медики поставили йому такий діагноз: ""Гостре порушення мозкового кровообігу, внутрішній крововилив в ліву гемісферу з проривом мозочка в шлуночкову систему".

Щоб врятувати життя юного жителя міста Дніпра потрібно 200 тисяч гривень. Приєдналися волонтери, адже батьки вже допродають своє майно і вірять в співчуття і підтримку людей, які, по можливості, допоможуть їх хворому синові.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Дніпрі дитина вистрілила в себе з гвинтівки батькаУ Дніпрі 10-річний хлопчик вистрілив у себе з пневматичної гвинтівки. Інцидент стався в одному з будинків на вулиці Немировича-Данченка. Повідомляється, що хлопчик дістав із шафи пневматичну гвинтівку свого батька і випадково зробив постріл собі в ногу. На місце події прибули медики, які госпіталізували потерпілого. У лікарні йому провели операцію на стопі. Зараз дитина знаходиться в медичній установі, її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту. Вирішується питання про притягнення батьків потерпілого до адміністративної відповідальності. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини