Головна Новини Суспільство події У Дніпрі дитина вистрілила в себе з гвинтівки батька: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі дитина вистрілила в себе з гвинтівки батька: подробиці

Хлопчик дістав зброю батька з шафи

4 серпня 2021, 13:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпрі 10-річний хлопчик вистрілив у себе з пневматичної гвинтівки. Про це повідомляє видання dnepr.info, посилаючись на пресслужбу поліції.

У Дніпрі дитина вистрілила в себе з гвинтівки батька: подробиці

У Дніпрі дитина вистрілив в себе з рушниці. Фото: dnepr.info

Як стало відомо, інцидент стався в одному з будинків на вулиці Немировича-Данченка. Повідомляється, що хлопчик дістав із шафи пневматичну гвинтівку свого батька і випадково зробив постріл собі в ногу.

На місце події прибули медики, які госпіталізували потерпілого. У лікарні йому провели операцію на стопі. Зараз дитина знаходиться в медичній установі, її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту. Вирішується питання про притягнення батьків потерпілого до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії молода дівчина ненавмисно вистрілила в себе з вогнепальної зброї. Повідомляється, що 26-річна місцева жителька хотіла зробити селфі, тримаючи в руках пістолет. Вона не знала, що зброя була заряджена. Прямо під час фотосесії пролунав постріл. Постраждалу госпіталізували медики, які прибули на місце події. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії підліток покінчив життя самогубством через програш в онлайн-грі для смартфонів. Перед тим, як вчинити суїцид, хлопчик залишив записку, в якій вибачився перед матір'ю за те, що витратив велику суму. Бездиханне тіло 13-річного хлопчика виявила його сестра. Батьки доставили підлітка до лікарні з надією, що його ще можна врятувати. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини