Головна Новини Суспільство події Все почалося з температури: у Полтавській області за дивних обставин померла 3-річна дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Все почалося з температури: у Полтавській області за дивних обставин померла 3-річна дитина

Поліція встановлює причини трагедії у Глобине

10 лютого 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

В населеному пункті Глобине Полтавського регіону пішла з життя 3-річна малючка. Лікарі діагностували в дитини набряк головного мозку. Про це інформує "Суспільне".

Все почалося з температури: у Полтавській області за дивних обставин померла 3-річна дитина

Дівчинці було всього 3 роки (фото з відкритих джерел)

 Як зазначив очільник місцевої медичної установи Яків Сінаюк, дівчинку шпиталізували, коли вона перебувала в стані клінічної смерті. Лікарі, незважаючи на всі зусилля, не змогли її врятувати.

 За словами речниці  місцевого управління поліції  в місті Кременчук Анни Васенко, працівники поліції за цим фактом  почали слідство. Як вони встановили, малючка почала хворіти на початку місяця, мала високу температуру. Батьки  повезли її до приватного лікаря, але пізніше хвору дитину шпиталізували в міську лікарню. 

Представниця поліції зазначила, що кримінальне провадження  відкрили за фактом смерті. Судово-медичний експерт має надати висновок, від чого померла малючка. Пішла з життя від набутої хвороби, чи ця недуга набута з тої причини, що  застосували не той препарат, що й спричинило набряк головного мозку дівчинки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтавській області загинула маленька дівчинка, поки її мама була магазині. В Полтавській області, в містечку Лубни під час раптової пожежі трагічно загинула півторарічна малючка. Це сталось в той  роковий проміжок часу, коли її мама побігла до торгового закладу, що неподалік їх будинку. Саме за її відсутності там виникла пожежа. Рятувальники знайшли маленьку на підлозі поруч з дверима. Лікарі, на жаль, не змогли повернути дитину до життя, хоч відразу почали проводити комплекс реанімаційних дій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини