Головна Новини Суспільство події У Полтавській області загинула маленька дівчинка, поки її мама була магазині
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області загинула маленька дівчинка, поки її мама була магазині

Біда сталася в Лубнах, коли жінка побігла в магазин

16 грудня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

В Полтавській області, в містечку Лубни під час раптової пожежі трагічно загинула півторарічна малючка. Це сталось в той  роковий проміжок часу, коли її мама побігла до торгового закладу, що неподалік їх будинку. Саме за її відсутності там виникла пожежа.

 У Полтавській області загинула маленька дівчинка, поки її мама була магазині

Жінка лишила дитину саму в дома (фото з відкритих джерел)

 Про це повідомило "Суспільне", оприлюднивши коментар прес-секретарки Служби порятунку Світлани Рибалко.

 Трагічний інцидент стався 15 грудня в житловій будівлі на вулиці Кам'янопотоцькій.  Вже пізнього вечора  31-річна городянка  пішла до магазину, що працював неподалік. Її маленька донька в такий час вже заснула.

Лубенчанка повернулась  о 22:00 і застала  задимлення в житлі. Схвильована городянка разом з сусідами побігла до будинку, щоб відшукати малючку  та винести в безпечне місце, проте не змогли цього зробити. Тому за допомогою звернулись до фахівців службу порятунку.

Останні знайшли маленьку на підлозі поруч з дверима. Лікарі, на жаль, не змогли повернути дитину до життя, хоч відразу почали проводити комплекс реанімаційних дій.

 Також до лікарні шпиталізували і матір трагічно померлої дівчинки, вона отримала отруєння від тліючих продуктів горіння. Зараз медики оцінюють її стан, як середньої тяжкості.

 Аби встановити причину смерті, тіло дівчинки відправили на судмедекспертизу. На місці події працюють слідчі, які опитують свідків та з’ясовують всі обставини трагічного інциденту.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтавській області знайшлася дівчина, яка раптово зникла. Працівники поліції Полтавської області  три дні шукали 20-річну  місцеву жительку, яка пропала. За трохи часу вона сама прийшла додому і розповіла, що зазнала викрадення невідомими  та сексуального насильства

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини