Головна Новини Суспільство події Викрали та зґвалтували: у Полтавській області знайшлася дівчина, яка раптово зникла
commentss НОВИНИ Всі новини

Викрали та зґвалтували: у Полтавській області знайшлася дівчина, яка раптово зникла

Дівчина вийшла на зв'язок з рідними й повідомила, що стала жертвою викрадення та зґвалтування

22 листопада 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Працівники поліції Полтавської області  три дні шукали 20-річну  місцеву жительку, яка пропала. За трохи часу вона сама прийшла додому і розповіла, що зазнала викрадення невідомими  та сексуального насильства. Про це інформує  відділ комунікацій  Нацполіції Полтавського регіону.

Викрали та зґвалтували: у Полтавській області знайшлася дівчина, яка раптово зникла

Дівчина заявила, що її викрали двоє чоловіків (фото з відкритих джерел)

Молоду полтавчанку поліціянти розшукували з 14 по 17 листопада. Але вона  сама зателефонувала своїм рідним.

Як стверджують в обласній поліції,  причетними до  вже згадуваних злочинів можуть бути двоє громадян. Один з них проживає в Дніпропетровській області, його партнер родом з Полтави.  Зараз вони затримані.

За оприлюдненою  інформацією, поліцейські швидко встановили  причетних до нападу та зґвалтування молодої полтавчанки, провівши комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій.  Це -21-річний житель міста Полтава та його 29-річний знайомий з Дніпропетровського регіону. Обвинувачених проінформовано про висунуті проти них підозри. Зараз поліціянти розв'язують питання  про те, який запобіжний захід їм обрати.

Важливо, що молодикам, які викрали та здійснили сексуальну  наругу над потерпілою світить  п’ять років ув’язнення за ґратами.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтавській області поліцейських підозрюють у звірячому зґвалтуванні вагітної.На Полтавщині, в населеному пункті Чавельча, сексуальне насильство здійснили над вагітною місцевою жителькою, ввірвавшись до неї в домівку. Начебто скоїли цю звірячу наругу над майбутньою матір’ю двоє місцевих правоохоронців. Як пише обранець громади, ця біда трапилась вночі з 11 на 12 жовтня. Вхідні двері в помешканні сільської жительки зламали, а над нею жорстоко поглумились.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини