Головна Новини Суспільство події У Полтавській області поліцейських підозрюють у звірячому зґвалтуванні вагітної
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області поліцейських підозрюють у звірячому зґвалтуванні вагітної

Майбутня матір знаходиться у медичному закладі з кровотечею

13 жовтня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

На Полтавщині, в населеному пункті Чавельча, сексуальне насильство здійснили над вагітною місцевою жителькою, ввірвавшись до неї в домівку. Начебто скоїли цю звірячу наругу над майбутньою матір’ю двоє місцевих правоохоронців. Про це інформує в соціальних мережах депутат Антон Мосійчук.

У Полтавській області поліцейських підозрюють у звірячому зґвалтуванні вагітної

Під Полтавою зґвалтували жінку (фото з відкритих джерел)

Як пише обранець громади, ця біда трапилась вночі з 11 на 12 жовтня. Вхідні двері в помешканні сільської жительки зламали, а над нею жорстоко поглумились. Молода мешканка Полтавщини виношує другу дитину і має статус матері-одиначки.

За словами депутата, вночі в населеному пункті Чавельча працівник поліції, капітан Тарас Шаповаленко, який заднім числом написав заяву на звільнення, зі знайомим експоліціянтом Павлом Нечепою, який був у карному розшуку, вирвавши двері, ввірвались в хату 31-річної  жительки, самотньої матері Сніжани Сайко, яка на цей час була вагітна другою дитиною. І жорстоко її зґвалтували.

Як зазначає Антон Мосійчук,  зараз майбутня матір знаходиться в медичному закладі з кровотечею. Два нелюди у формі поліціянтів забігали по селу, шукають зв’язки в районі, пропонуючи чималі гроші, щоб залагодити  те, що накоїли й не попасти за ґрати на великий термін.

Депутат наголосив, що за посередництвом соціальних мереж звертається до керівників МВС і ДБР з вимогою арештувати цих перевертнів при погонах і присудити покарання, як того вимагає закон.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Полтавській області чоловік багаторазово ґвалтував малолітнього і знімав це на відео. Він створював порно за участю неповнолітніх. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини