Головна Новини Суспільство події Ворог випустив ракету по житловому будинку у Дніпрі, обстріляв Нікополь «Градами»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог випустив ракету по житловому будинку у Дніпрі, обстріляв Нікополь «Градами»

Ніч на Дніпропетровщині була з обстрілами та пораненнями

11 вересня 2022, 09:26
Поділіться публікацією:

У ніч на неділю російські збройні сили вдарили ракетою по житловому будинку у центрі міста Дніпро.

Ворог випустив ракету по житловому будинку у Дніпрі, обстріляв Нікополь «Градами»

Обстріли Дніпропетровщини

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко в соцмережі Telegram .

За його даними, внаслідок ракетного удару поранення отримав 72-річний чоловік. Його госпіталізували у тяжкому стані. Крім того, у місті зруйновано адміністративні будівлі, магазини, ринок, склади та житлові будинки. Деталі поки що уточнюються.

Крім того, ворог тричі обстріляв Нікополь. Загалом російські війська випустили по місту понад 35 снарядів з "Градів" та важкої артилерії. Внаслідок атаки поранення отримали троє мирних жителів – двоє чоловіків та жінка. У повідомленні уточнюється, що чоловіки перебувають у лікарні, їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

У Нікополі на ранок виявлено такі руйнування інфраструктури: понівечено 35 багатоповерхових та приватних будинків, кілька навчальних закладів, амбулаторію, об'єкт промислової інфраструктури, автомобілі, газопроводи та лінії електропередач.

Вдарив ворог і по Марганецькій громаді. За попередніми даними, обійшлося без поранених та руйнувань.

Раніше в коментарі виданню політолог, конфліктолог Богдан Петренко зазначив, що просування наших військ у Херсонській та Харківській областях – це не перехоплення стратегічної ініціативи, а поки що тактичні перемоги України. Але якщо зараз росіяни не зможуть провести вдалі для себе операції, то не лише втратять ініціативу, а й отримають загострення невдоволень усередині країни. Він також наголосив, що сильна сторона України на сьогодні – накопичення західної зброї та перевага у піхоті. Однак у росіян є новий 3 армійський корпус і поки що переваги в артилерії та в повітрі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини