Головна Новини Суспільство події Ворог ударив ракетами по Полтавщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог ударив ракетами по Полтавщині

Інформація щодо постраждалих уточнюється

7 травня 2022, 09:27
Поділіться публікацією:

Зранку 7 травня російські окупаційні війська нанесли ракетний удар по місту Карлівка Полтавської області. Про це у Telegram повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. 

Ворог ударив ракетами по Полтавщині

Карлівка - фото з відкритих джерел

"Російський ворог ударив ракетами по Карлівці – приліт в обʼєкт інфраструктури. Інформацію про руйнування та постраждалих уточнюємо", — написав голова Полтавської ОВА. 

Зазначимо, що місто Карлівка розміщене на правому березі річки Орчик, на відстані приблизно 50 км від обласного центру міста Полтави.

Нагадаємо, що станом на 5 травня, за 71 добу повномасштабної війни окупанти випустили 2014 ракет по українським населеним пунктам. Крім того, Генеральний штаб зафіксував 2682 вильоти російських винищувачів в українському небі.

Станом на 6 травня, вони обстріляли майже 400 закладів охорони здоров'я. Ракетні удари — це не лише економічні втрати, а й людські жертви. За час з 24 лютого в Україні стало майже неможливим надання допомоги в лікуванні онкології, не вистачає інсуліну для хворих на діабет, катастрофічна нестача антибіотиків. Чимало українських дітей з онкологією прийняли на лікування європейські країни.

Раніше "Коментарі" писали, що окупаційні російські війська не залишають спроб наступу у Східній операційній зоні задля встановлення повного контролю над Луганською та Донецькими областями та утримання сухопутного коридору між вказаними регіонами й окупованим півостровом Крим. Окрім того, на Слобожанському напрямку війська рф продовжують обстрілювати артилерією населені пункти поблизу міста Харків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини