Головна Новини Суспільство події Водій майже заснув за кермом: у Рівненській області мікроавтобус врізався у вантажівку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Водій майже заснув за кермом: у Рівненській області мікроавтобус врізався у вантажівку (ФОТО)

Водія буса госпіталізували

23 грудня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

На Рівенщині, неподалік населеного пункту Полиці в четвер, 23 грудня кермувальник буса в’їхав у вантажне авто, яке стояло на залізничному переїзді, чекаючи, поки проїде поїзд.

Водій майже заснув за кермом: у Рівненській області мікроавтобус врізався у вантажівку (ФОТО)

Водія доправили в лікарню (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує Суспільне, оприлюднивши коментар речниці ГУ Нацполіції Рівненської області Юлії Мозоль.

Зіткнення, як стверджують в поліції, мало місце в 2 годині ночі. Кермувальник мікроавтобуса в районі залізничного переїзду  не зробив зупинки, як це передбачено правилами, а  на швидкості в’їхав  у вантажівку, яка чекала, поки промчить потяг. Управляв бусом 38-річний місцевий житель. Він надав поліціянтам пояснення, що він чималий час перебував за кермом та дуже втомився. Тому  механічно проігнорував залізничний переїзд.

 Кермувальника, що допустив порушення, забрали до медичного закладу. Працівники поліції почали досудове слідство за  фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області водій збив на переході візочок з немовлям.В місті Дубно, що в Рівненській області, кермувальник автомашини скоїв аварію просто на пішохідній зебрі.  Його жертвами стали мама з малюком, якого вона везла в колясці. На щастя, жінка відбулась переляком, а от малюк отримав ушкодження. Молода мама на пішохідній зебрі і не думала про небезпеку, яка може загрожувати їй та маленькому сину. Кермувальник автомобіля спочатку очевидно не побачив  жінку з дитиною. Він почав гальмувати вже на самому переході і тому зачепив таки дитячий возик. Від зіткнення коляску з малюком відкинуло на кілька метрів.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини