Головна Новини Суспільство події У Рівненській області водій збив на переході візочок з немовлям: ДТП потрапила на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області водій збив на переході візочок з немовлям: ДТП потрапила на відео

10-місячний хлопчик отримав черепно-мозкову травму

19 жовтня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

В місті Дубно, що в Рівненській області, кермувальник автомашини скоїв аварію просто на пішохідній зебрі.  Його жертвами стали мама з малюком, якого вона везла в колясці. На щастя, жінка відбулась переляком, а от малюк отримав ушкодження.  Про це інформує ТСН.

У Рівненській області водій збив на переході візочок з немовлям: ДТП потрапила на відео

У Дубно водій збив 10-місячного хлопчика, якого мама везла (фото з відкритих джерел)

 Молода мама на пішохідній зебрі і не думала про небезпеку, яка може загрожувати їй та маленькому сину. Кермувальник автомобіля спочатку очевидно не побачив  жінку з дитиною. Він почав гальмувати вже на самому переході і тому зачепив таки дитячий возик. Від зіткнення коляску з малюком відкинуло на кілька метрів. Все це зафільмував реєстратор іншого автомобіля, який в той момент минав місце аварії.

Крихітка таки постраждала від зіткнення. Малюк має черепно-мозкову травму, також медики вже діагностували в нього струс мозку. Його забрали до місцевого медичного закладу.

Дубенські поліціянти почали розслідування. Вони мають вияснити, чому рівненські водії так управляють своїми транспортними засобами, що не побачили  на цьому острівці безпеки пасажирів маму з дитиною.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області колишній прокурор на смерть збив жінкуКолишній працівник прокуратури  на території Рівненської області скоїв смертельну ДТП. Її жертвою стала мама багатодітної родини, яка поверталась в свою домівку на скутері.  Наїзд експравоохоронець скоїв опівночі. Коли розгледів, що накоїв, хотів накивати п’ятами. 35-річна мешканка області поспішала додому  з роботи, коли її настиг кросовер. Її смерть була миттєва. А от прокурорський працівник може уникнути покарання, стверджують рідні.


  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини