Головна Новини Суспільство події Військові РФ із кулеметів розстріляли автомобіль: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові РФ із кулеметів розстріляли автомобіль: є загиблі

Російські військовослужбовці відкривають вогонь по мирних жителях: у Ворзелі розстріляли автомобіль із біженцями

5 березня 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 4 березня, під Києвом у Ворзелі російські загарбники розстріляли цивільний автомобіль, у якому було шість людей. Про це повідомляє прес-служба столичної обласної прокуратури.

Військові РФ із кулеметів розстріляли автомобіль: є загиблі

Під Києвом окупанти розстріляли автомобіль з людьми (фото з відкритих джерел)

Відомо, що люди на автомобілі намагалися виїхати з Київської області, де протягом декількох днів ведуться активні обстріли. По дорозі вони зустріли колону ворожої техніки, на танках яких була буква "V". І окупанти відкрили з кулеметів вогонь по автомобілю, в результаті загинуло двоє людей — жінка і 17-річна дівчина. Ще четверо зазнали поранень, серед них 7-річна дитина.

Київська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу російськими загарбниками цивільного автомобіля з людьми. (ст. 438 КК України). Події військових країни-агресора кваліфіковані як порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що у селі Іванкове на Київщині ворог розстріляв автомобіль, де знаходилися громадянські люди. Під обстріл потрапив чоловік, який загинув просто на очах у свого сина. На відео видно, що синові вдалося втекти, а от його батько отримав серйозні вогнепальні поранення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Охтирському районі було розстріляно людей, які їхали легковим автомобілем. Ворог на БТР розстріляв легковий автомобіль ВАЗ. Окупанти викинули з машини пасажирів та поїхали на цьому ж авто у бік Чупахівки.

Читайте також, за уточненою інформацією медичних установ, 3 березня, внаслідок бомбардування російською авіацією на території Чернігова загинули 47 людей: 38 чоловіків та 9 жінок. Врятувати вдалося 18 людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини