Головна Новини Суспільство події Військові намагалися викрасти зброю з військової частини
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові намагалися викрасти зброю з військової частини

Правоохоронці провели обшук в одному з військових підрозділів

15 червня 2021, 00:47
Поділіться публікацією:

Оперативники СБУ викрили трьох військовослужбовців Збройних сил на спробі продажу необлікованого стрілецької зброї та боєприпасів, які вони планували незаконно вивезти з місця дислокації підрозділу. Про це повідомив пресцентр СБУ.

Військові намагалися викрасти зброю з військової частини

Зброя (фото з відкритих джерел)

Правоохоронці провели обшук в одному з військових підрозділів. Там вони вилучили: 4 автоматичних станкових гранатометів; 2 ручних протитанкових гранатомети; модернізований кулемет Калашникова; танкові кулемети Калашникова;   автомат Калашникова АК 74; автомат Калашникова АК 47; 4 автомати Калашникова з металевим складаним прикладом; 10 підствольних гранатометів ДП 25; пістолет Макарова; 3 стовбури.

Військові намагалися викрасти зброю з військової частини - фото 2


"Правоохоронці відкрили справу за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від 3 до 7 років", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляли раніше 10 червня контррозвідники Служби безпеки України (СБУ) викрили та затримали військовослужбовця ЗСУ, який був завербований так званим "міністерством державної безпеки ДНР". Правоохоронці встановили, що за завданням кураторів зловмисник збирав і передавав інформацію про місця дислокації, силах і засобах однієї з аеромобільних бригад ВСУ, що бере участь в проведенні ООС. Крім цього агент ворожої спецслужби заявляв про готовність до проведення активних диверсійних актів проти українських військових. З цією метою чоловік накопичував зброю і засоби ураження, які були виявлені і вилучені під час проведення санкціонованих обшуків, більше читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини