Головна Новини Суспільство події Війна в Україні: відомо, які втрати у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: відомо, які втрати у Запорізькій області

Олександр Старух розповів про втрати серед цивільного населення Запорізької області

6 квітня 2022, 00:20 comments1623
Поділіться публікацією:

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації  Олександр Старух розказав про жертви  серед мирних  громадян   регіону, які трапились після  обстрілів загарбників. При цьому, він зазначив, що зараз порушені сотні кримінальних  проваджень. Про це  посадовець розповів, беручи участь в телемарафоні.

Війна в Україні: відомо, які втрати у Запорізькій області

Олександр Старух розповів про жертви у Запорізькій області (фото з відкритих джерел)

Як він сказав, в регіоні є звільнені населені пункти, де  чимало жертв серед місцевих жителів.

"Не хочу лякати. Але у нас таких Буч не одна. У нас є села, які ми звільняли.. Буча це звісно велике місто, але коли в селі жило 120 людей, а 17-20 загинуло, то якщо брати пропорційно, то це теж великі втрати", — повідомив голова ОВА.

Він резюмував, що такі злочини фіксують. Зараз, вже порушені  сотні кримінальних проваджень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Харківська обласна прокуратура розслідує російські злочини.Прокурори Харківщини працюють цілодобово, щоб покарати російських злочинців, які вторглися на територію України й убивають мирних людей. Таку заяву зробили у прес-службі відомства. За даними прес-служби Харківської обласної прокуратури, наразі  до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли 604 кримінальні впровадження, усі необхідні слідчі дії тривають. Повідомляється, що за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом екоциду (ст. 441 КК України). 6 березня 2022 року ЗС РФ здійснили обстріли з реактивних систем залпового вогню "Град" по території Національного наукового центру "Харківський фізико-технічний інститут" (ННЦ ХФТІ), розташованого по вул.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини