Головна Новини Суспільство події Війна в Україні: у Миколаєві у разі наступу зірвуть мости
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: у Миколаєві у разі наступу зірвуть мости

У Миколаєві спеціально підготують мости у разі проникнення окупантів уночі

5 березня 2022, 00:25 comments1349
Поділіться публікацією:

В місті Миколаїв спеціально підготували мости, якщо окупанти надумають проникнути вночі. Про це інформує РБК-Україна, оприлюднюючи коментар з цього приводу Миколаївського міського голови  Олександра Сєнкевича.

Війна в Україні: у Миколаєві у разі наступу зірвуть мости

У Миколаєві готуються до наступу ворога (фото з відкритих джерел)

За його словами, міські мости  розведено та заміновано. Коли окупанти будуть  вриватись  на територію міста і намагаються їх звести, то їх підірвуть.  Завтра  знову будемо зводити мости. Будемо діяти за ситуацією. Зведення мостів відбудеться виключно за наказом з військової адміністрації.

Мер розповів якою може бути  ніч в обласному центрі.

"Мені здається, що в нас сьогодні можуть бути авіа- чи ракетні удари. Підготовка до заходу до міста і до міських війн", — підсумував Сєнкевич.

Міський голова додав, що зараз масового проникнення російських військових нема.

За  його словами,  можливо працюють деякі ДРГ, їх в цей момент відпрацьовують представники поліції, СБУ та нацгвардії разом з бійцями тероборони.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти націлились на МиколаївНа дев’ятий день військового протистояння України з Росією, армія окупантів може спробувати заволодіти Миколаєвом. Сили противник підійшли до міста з кількох напрямків.  Як стверджує  Миколаївський міський голова, в цей час до обласного центру Миколаївської області з  херсонського напрямку йде на прорив  колона ворожих танків. Танки були б вже  в місті, але агресор мусив вступити в бій. Ще сюди підходять військові підрозділи з Баштанського і Снігурівського напрямків. Рухаються великі колони військової техніки, серед яких танки, установки "Град".  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Федайкин

5 березня 2022, 00:41

Он их строил чтоб взрывать.


Новини