Головна Новини Суспільство події Вистрелив у себе з автомата: що відомо про загиблого військовослужбовця
commentss НОВИНИ Всі новини

Вистрелив у себе з автомата: що відомо про загиблого військовослужбовця

У слідства є кілька версій події

25 жовтня 2021, 08:15
Поділіться публікацією:

Вистрелив у себе з автомата: що відомо про загиблого військовослужбовця

Трагедія трапилася в Київській області, фото з відкритих джерел

У селищі міського типу Десна, що в Київській області, 23 жовтня військовослужбовець здійснив кілька пострілів, що спричинили його смерть. Про це повідомляють в прес-службі Спеціалізованої прокуратури в військовій та оборонній сферах Центрального регіону.

Трагедія сталася, коли 23-річний солдат з Павлограда перебував на варті. Військовий повинен був чергувати на посту з табельною  зброєю — автоматом Калашникова. Хлопець вистрелив у себе з АК-74. Як повідомляють в прокуратурі, пострілів було декілька.

Знайшли військового інші службовці мертвим з вогнепальними пораненнями. Тіло було направлено на судово-медичну експертизу. Відомо, що загиблий проходив строкову службу у військовій частині.

До військової частини прибули прокурори та очільник Деснянської спеціалізованої прокуратури Центрального регіону, слідчі Чернігівського райвідділу Нацполіції та інші службовці спецпідрозділів та розвідки.

За фактом в спецпрокуратурі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Розглядаються кілька версій — самогубство, умисне вбивство, доведення до самогубства, неправильне поводження з вогнепальною зброєю.

Досудове слідство триває. Обставини інциденту встановлюють слідчі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в кримінальній справі про вбивство чернігівського поліціянта є двоє нових підозрюваних. Вони — місцеві працівники патрульної поліції міста, яких на цей час проінформовано про підозру. В рамках цього провадження їх звинувачують в тому, що вони залишили без допомоги своїх колег. Один з них передчасно пішов з життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини