Головна Новини Суспільство події У справі про вбивство поліцейського в Чернігові з'явилися два нових фігуранта
commentss НОВИНИ Всі новини

У справі про вбивство поліцейського в Чернігові з'явилися два нових фігуранта

Підозрюваних патрульних звинувачують в бездії

23 жовтня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

В кримінальній справі про вбивство чернігівського поліціянта є двоє нових підозрюваних. Вони — місцеві працівники патрульної поліції міста, яких на цей час проінформовано  про порушену підозру.  В рамках цього провадження їх звинувачують в тому, що вони залишили без допомоги своїх колег. Один з них передчасно пішов з життя. Про це інформує Офіс генпрокурора.

У справі про вбивство поліцейського в Чернігові з'явилися два  нових фігуранта

В справі про вбивство поліцейського два нових підозрюваних (фото з відкритих джерел)

В опублікованому на сайті прокурорського відомства повідомленні, йдеться про те, що співробітники управління патрульної поліції Чернігівщини в ту рокову ніч 2 жовтня 2021 року, патрулюючи вулицю Незалежності в обласному центрі регіону, бачили групу людей, які конфліктували з двома мешканцями міста — поліціянтами, які в той час перебували у відпустках.

Патрульні, яким тепер пред'явили обвинувачення, нічого не зробили аби припинити цей конфлікт, а залишили місце події. Тим самим, не захистили своїх колег, які, беручи до уваги кількість супротивників, були в  небезпеці для власного життя. Після того, як вони поїхали, їх побиття  продовжилось. Інцидент закінчився тим, що один з поліціянтів помер, а іншого з ушкодженнями завезли до лікарні.

Нагадаємо, що  сайт "Коментарі"інформував про те, що Жорстоке вбивство поліцейського в Чернігові: відомі нові подробиці про підлітків-вбивць.Чотирьом мешканцям міста Чернігова, які є тепер підозрюваними у вбивстві поліціянта, вручено повідомлення про нову підозру. Про це 13 жовтня інформує  Чернігівська обласна прокуратура.Слідство підозрює міських підлітків в незакінченому замаху на вбивство двох осіб за попередньою змовою групою осіб, це -ч. 3 ст. 15 п. 1, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.  


 
 
 

 .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини